Başarı boynumuzun borcu

Trabzonspor Başkanı camianın iyi sonuçlara aç olduğunu ifade ederek, “Başarı boynumuzun borcu”diye konuştu. Usta ligin 2. yarısında elde edilen başarılardan büyük gurur duyduğunu söyleyerek, "Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2017 Güncelleme 20 Mart 2017, 01:08
Başarı boynumuzun borcu

İÇİNDEKİLER

Muharrem Usta, Galatasaray maçının ardından galibiyeti Trabzon'da bir lokanta da çorba içerek kutladı. Usta'nın gittiği lokantaya taraftarlar akın edince Usta taraftarlarla birlikte galibiyet sevincini yaşadı. Trabzonspor Başkanı ligin 2. yarısında elde edilen başarılardan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Trabzonspor Başkanı, hocalarının ve takımlarının eleştirildiğinde onların arkasında durduklarını ifade ederek, "Çünkü biz onların başarılı olacağına inanıyorduk. Gelecek için çok çalışıyoruz ama bu yıl da büyük hedeflerimiz var" ifadesini kullandı.

M.EKİCİ&ÇALHANOĞLU KONUSU KAPANDI
Taraftarların elde edilen başarılardan sonra tribünleri tıklım tıklım doldurduğunu ifade eden Başkan Muharrem Usta, "Bu demek oluyor ki bu camia başarıya aç. Bunu başarmak da bizim boynumuzun borcu" dedi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Mehmet Ekici ve Hakan Çalhanoğlu konusunun kendileri için kapandığını da sözlerine ekledi.

TRABZONSPOR'A 4 GÜN İZİN
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, G.Saray galibiyetinin ardından oyuncularına 4 günlük izin verdi. Bordo- Mavililer, Ç.Rize maçının hazırlıklarına Cuma başlayacak.



ÇORBACIDA TARAFTAR İLGİSİ
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta galibiyet sonrasında gittiği çorbacıda taraftarın ilgisiyle karşılaştı ve onlarla fotoğraf çektirdi.

YUNUS EMRE SEL