G.Saray'dan çifte transfer!

Galatasaray, Sigthorsson ve De Jong ile anlaşamaya vardı...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 21:04
G.Saray’dan çifte transfer!

İÇİNDEKİLER

G.Saray'dan çifte transfer... Sarı kırmızılı kulüp İzlandalı golcü Sigthorsson ve Hollandalı orta saha oyuncusu De Jong'u yarın İstanbul'a getiriyor. Forvet ve ön libero arayışlarını sürdüren G.Saray, transferin son günlerinde iki ismi birden bitirdi.

FORVETE İZLANDALI GOLCÜ
Sarı kırmızılı kulüp, Nantes'te forma giyen Sigthorsson'u satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmak üzere... Oyuncunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Nantes ile 2020 yılında kadar sözleşmesi bulunan İzlandalı golcünün bu transfere sıcak baktığı belirtildi. 1.85 boyundaki Sigthorsson geçen sezon Nantes formasıyla çıktığıı 29 maçta 4 gole imza attı.

HAMZAOĞLU İSTEMİŞTİ
Hamza Hamzaoğlu G.Saray'daki teknik direktörlük döneminde İzlandalı golcü oyuncuyu istemişti. Hamzaoğlu Sigthorsson ile ilgili, "Sigthorssom konusunda içim kanıyor. Tam bizim oyuncumuzdu. En az 10 sene bize forvet arattırmazdı. Ailesi Nantes'i tercih etti ama çocuğun gönlü hala bizde" açıklamasında bulunmuştu.

ÖN LİBEROYA DE JONG TAKVİYESİ
Transferin son günlerinde sarı kırmızı kulüp De Jong ile de anlaşmaya vardı. Los Angeles Galaxy'de forma giyen 31 yaşındaki Hollandalı oyuncunun Sigthorsson ile birlikte yarın İstanbul'da olacağı belirtildi. G.Saray, Lassana Diarra transferinde yaşanan pürüzlerin aşılamaması ve son olarak Tiote'yi İstanbul'a getiren ancak sağlık kontrolünden geçirdiği Fildişili oyuncunun sağlık sorunları olduğu nedeniyle transferinden vazgeçmişti.

DEVLERDE FORMA GİYDİ
Milan'da 4 sezon oynayan De Jong, kariyerinde Ajax, Hamburg ve Manchester City gibi üst düzey takımlarda forma giydi. LA Galaxy'de 17 maça çıkan başarılı ön libero, 81 kez de Hollanda Milli Takımı'nda yer aldı.