Dev protesto

Sosyal medya üzerinden organize olan taraftarlar dün tesislerin önünde Başkan Dursun Özbek ve yönetimi protesto etti. Pankartlar ve tezahüratlarla tepkisini dile getiren Sarı-Kırmızılılar, “Özbek istifa” diye uzun süre bağırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2016 Güncelleme 08 Temmuz 2016, 01:35
Dev protesto

İÇİNDEKİLER

Ve taraftar patladı!.. Galatasaray'da çok uzun bir süredir Başkan Dursun Özbek ve yönetimin icraatlarından rahatsız olan taraftarlar dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önünde bir araya geldi. Geçen sezon Süper Lig'de yaşanan büyük başarısızlığın ardından, transferdeki hamleler ve son olarak Wesley Sneijder krizinin ardından sosyal medya üzerinden organize olan taraftarlar yönetime karşı sesini çok gür bir şekilde çıkardı. Saat 16.30'dan itibaren tesislerin ana giriş kapısının önünde toplanmaya başlayan Sarı-Kırmızılılar, pankartlar ve tezahüratlarla Başkan Dursun Özbek'i hedef aldı. Çok uzun bir süre "Özbek istifa" diye tempo tutan taraftarlar, ayrıca alkışlarla da yönetimin icraatlarını protesto etti.

PROTESTOLAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Alınan bilgilere göre protestolar önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek... Taraftarların önümüzdeki günlerde Galatasaray Lisesi'nin önünde toplanarak Başkan Dursun Özbek'i istifaya çağıracağı öğrenildi. Öte yandan, Galatasaray'ın en büyük taraftar organizasyonu olan ultrAslan'ın dünkü protestoya katılmaması tepki çekti. Sosyal medyada ultrAslan'ın tutumu sert şekilde eleştirildi.



POLİS VE TOMA GELDİ AMA HİÇBİR OLAY YAŞANMADI
Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Yönetimin talebi sonrasında polis ve TOMA saatler öncesinde tesislerin önünde beklemeye başladı.

KORKULAN OLMADI
Fakat korkulan olmadı ve taraftarlar protestolarını gerçekleştirdikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Günün en çok mutlu eden gelişmesi de bu oldu.

SNEİJDER'İ SATANI BİZ DE SATARIZ
Wesley Sneijder ve Galatasaray yönetimi arasında yaşanan gerilim, dünkü protestoların ana gündem maddesiydi. Hollandalı yıldıza büyük destek veren pankartlar hazırlayan taraftarların, "Sneijder'i satanı biz de satarız" diye uzun süre tezahüratta bulunması dikkatleri çekti.