Arjantin lider bitirdi!

Arjantin, Copa America 2016 D Grubu son maçında Century Link Field'da oynanan maçta Bolivya'yı 3-0'lık skorla geçti ve grubu 3'te 3 yaparak 9 puanla lider tamamladı.

Giriş Tarihi 15 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 15 Haziran 2016, 07:55
Arjantin lider bitirdi!

İÇİNDEKİLER

Messili Arjantin, grup maçlarında 3'te 3 yaparak çeyrek finale yükseldi ve bu yıl ABD'de düzenlenen Copa America'nın en büyük favorisi olduğunu herkes göstermiş oldu. Century Link Field'da oynanan Copa America D Grubu son maçında Arjantin, Messi'nin karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olduğu mücadelede grubun zayıf ekiplerinden Bolivya'yı 3-0 mağlup etti.

LAVEZZİ'DEN 2 GOL 1 ASSİST
PSG'nin yıldız oyuncusu Ezequiel Lavezzi 13 ile 15. dakikalarda kaydettiği goller ve 32. dakikada Victor Cuesta'ya yaptığı asistle geceye damgasını vuran isim oldu. Arjantin, Bolivya engelini ilk yarıda bulduğu gollerle aşarken Barça'nın süper starı Messi kulübede başladığı maçta 46. dakikada Gonzalo Higuain'in yerine oyuna dahil oldu. Tangocular baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada son derece rahat bir galibiyet elde etti.

ARJANTİN LİDER BİTİRDİ
A Spor ekranlarında naklen yayınlanan maçta Arjantin, Bolivya engelini de 3-0 gibi net bir skorla sorunsuz bir şekilde aşarak D Grubu'nda 3'te 3 yaptı ve en yakın rakibi Şili'nin 3 puan önünde grubu lider kapattı. Bolivya ise Tangocular karşısında aldığı farklı mağlubiyet sonrasında grup mücadelelerini puansız ve son sırada noktaladı.

DİĞER MAÇTA KAZANAN ŞİLİ OLDU
Grubun diğer maçında ise Şili, c'yı Eduardo Vargas ve Alexis Sanchez'in kaydettiği 2'şer golle 4-2 mağlup etti ve grubu lider Arjantin'in 3 puan gerisinde 6 puanla ikinci tamamladı. Panama 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Miguel Camargo ve Abdiel Arroyo Molinar'ın kaydettiği gollerle maça tutunmaya çalışsa da Şili'ye mağlup olmakta kurtulamadı ve D Grubu'nu 3 puanla 3. sırada tamamladı. Bu sonuç sonrasında A Spor ekranlarında izleyiciyle buluşan mücadelede Copa America 2016 hayallerine veda eden bir diğer ekip de Panama oldu.