Mou'nun G.Saray'ın kalbini istiyor

Portekizli ünlü antrenör Jose Mourinho M.United'a yapacağı transfer listesini hazırladı. İngilizlere göre Mourinho'nun ilk tercihi eski öğrencisi Wesley Sneijder.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 25 Mayıs 2016, 13:19
Mou’nun G.Saray’ın kalbini istiyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile Manchester United'ın başına geçmesi beklenen Wesley Sneijder'in ilgilendiği iddia edildi.

SNEIJDER'İ İLK SIRAYA YAZDI
Manchester United'ın başına geçmek için gün sayan Jose Mourinho'nun, Inter'de birlikte çalıştıkları dönem Şampiyonlar Ligi'ni kazandıkları Wesley Sneijder'ı, transfer listesinin ilk sıralarına yazdığı öğrenildi.
MOU'NUN HEP GÜNDEMİNDEYDİ
Habertürk'ün iddiasına göre 'Sniper'ı Avrupa'nın en iyi '10 numaralarından biri' olarak tanımlayan Portekizli hocanın, zaman zaman görüşüp yakın ilişkilerini koruduğu Hollandalı yıldız ile yeniden birlikte çalışmak istediği ve bu konuda yönetimden harekete geçmelerini ifade ettiği belirtildi.
BEDEL ÖDEMEYE HAZIRLAR
Kırmızı Şeytanlar'ın Sneijder'ın 7 milyon 500 bin Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu ve Hollandalı'nın takımın Türkiye Kupası'nı kaybetmesi ve Avrupa kupalarından men cezasının 2 sezona çıkması halinde ayrılığı ciddi şekilde masaya yatıracağı kaydedildi.