İşte CimBom'un son gözdeleri

Galatasaray yönetimi yaz transfer dönemini bir hayli yoğun geçirecek. Yönetim, bir yandan maddi sıkıntıları aşmaya çalışırken diğer yandan da taraftarın gönlünü kazanacak transfer için kolları sıvadı. İşte CimBom'un son gözdeleri...

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 24 Mayıs 2016, 10:00
İşte CimBom’un son gözdeleri

İÇİNDEKİLER




Yeni sezona iddialı bir kadro hazırlamak için kolları sıvayan G.Saray yönetimi 3 ismi yakın takibe aldı.


Galatasaray'ın radarında olan Guiseppe Rossi kariyerini nasıl şekillendireceğine henüz karar veremedi.


Ancak Rossi'nin yeni bir maceraya da hazır olduğu ve Galatasaray'ın teklifini değerlendirmeyi düşündüğü de kaydedildi.


Galatasaray, bu sezon lige damga vuran Hugo Rodallega ve Eren Derdiyok ile de ilgilenmeye devam ediyor. Eren için sarı-kırmızılı yönetim 3.5 milyon euro'yu gözden çıkarttı. Ancak Kasımpaşa kapıyı 5 milyon euro'dan açtı.



30 yaşında, 1.80 boyundaki Rodallega için ise Akhisar Belediye 3.5 milyon euro talep ederken, sarı-kırmızılı takım Ryan Donk ile kafa kafaya takas etmek istiyor. Yönetim orta yol ararken taraftarlar en azındanforvet transferinden gelecek müjdeli haberi bekliyor.


Eren, bu sezon çıktığı 32 karşılaşmada 14 gol 5 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki oyuncu, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. 1.91 boyundaki santrafor, hava hakimiyeti ve sert şutlarıyla sarı-kırmızılı takımın aradığı oyuncu...


Eren Derdiyok'un aksine fizik konusunda daha eksik olmasına rağmen, hızı ve çalım özelliği ile ön plana çıkıyor. Kolombiyalı futbolcu bu sezon çıktığı 37 karşılaşmada 21 gol, 1 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerinde topladı.