Kadıköy'de gol yağmuru

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Mersin İdman Yurdu'nu 4-1 mağlup etti.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 17 Nisan 2016, 21:26
Kadıköy’de gol yağmuru

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçesahasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırladı.

Ülker Stadı'nda oynanan ve hakem Serkan Çıkar'ın yönettiği karşılaşmada Fenerbahçe golleri erken buldu. Volkan Şen 7 ve 9. dakikalar arasında attığı 2 golle sarı-lacivertlileri henüz 10 dakika dolmadan 2-0 öne geçirdi.

İlk yarının bitimine saniyeler kala Mersin İdman Yurdu, korner organizasyonunda Güven Varol ile golü buldu ve farkı 1'e indirdi.

Fenerbahçe ikinci yarının başında ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Volkan Şen'in yerine Fernandao'yu alan Vitor Pereira çift forvete döndü.

Oyuna sonradan giren Fernandao 57. dakikada Fenerbahçe tribünlerini bir kez daha gol diye ayağa kaldırdı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci 45 dakikada da adeta tek kale oynayan sarı-lacivertliler 63. dakikada penaltı kazandı. Ceza sahasında Güven'in elle müdahalesi sonrası kazanılan penaltıyı Van Persie gole çevirdi ve skoru 4-1'e getirdi.

Van Persie golden sonra koşup teknik direktörü Vitor Pereira'ya sarıldı. Bu sırada tribünlerden ıslık sesleri yükseldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca F.Bahçe 3 puanı 4 golle aldı.

Bu sonuçla birlikte puanını 64 yapan sarı-lacivertliler,Beşiktaş ile arasındaki 5 puanlık farkı korudu ve zirve takibini sürdürdü.