Aysal dönemi tam facia!

Aysal'ın "Umarım bir daha gelmem. Ben geliyorsam kulüp kötü noktadadır" sözleri Öztürk'ü kızdırdı. Eski yönetici, "350 milyon dolar borç varsa 250'si Aysal yüzündendir... Dursun Özbek ise herkesi kandırıyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2016 Güncelleme 24 Mart 2016, 00:00
Aysal dönemi tam facia!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray eski yöneticisi Adnan Öztürk, Ünal Aysal'ı topa tuttu... Sarı- Kırmızılı kulüple ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı... Eski başkan Ünal Aysal önceki gün "Umarım bir daha göreve gelmem. Çünkü ben geliyorsam demek ki kulüp kötü noktadadır" ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Öztürk, "Ünal Aysal döneminde 45 futbolcumuz vardı. Bizim futbolcular yedek kulübesini bırakın, tribünlere taşıyordu!.. Aysal'ın son yılında harcadığı 250 milyon dolar var. Baktığınız zaman bugün 350 milyon dolar borç varsa, bunun 250'si Aysal'a yönetimini değiştirdiği son senesindeki asıl facia döneme rastlıyor. Ünal Aysal yaptığı konuşmada ekonomik yatırım sıfır diyor, markaya yatırım yaptık diyor. Gaza fazla basmış, bir ara 45 futbolcuya kadar çıkmıştık. Markayı büyüttüm diyor. Ünal Aysal'ın aldığım borçla bıraktım cümlesi gayri ciddi. Aldığın borçla bırakmak maharet falan değil. Aldığın borçla bırakırken, en önemli değerlerinden şirketin hisselerini sattın" dedi.

DURSUN ÖZBEK UEFA'YI KANDIRMAYA ÇALIŞTI
Adnan Öztürk, Başkan Dursun Özbek'i de ağır şekilde eleştirdi. Öztürk, "UEFA'dan gelen men cezasına gelirsek... Cezanın geleceği belliydi. Adamlar gelmiş, anlaşmalar yapılmış, şu kadar zararı geçmeyeceğiz demişsin. Uçak anonsları yapılmadan 7-8 milyon Euro transfere harcıyorsunuz. İş hayatında böyle kandırıkçılık olmaz. Dursun Özbek ve yönetimi, UEFA'ya kandırıkçılık yaptı. Hamza Hamzaoğlu gönderildi, Mustafa Denizli getirildi. Sadece bu operasyonda bile kulübe 15-20 milyon TL zarar var" diye konuştu.