Robben Fener'e açık kapı bıraktı

Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, Fenerbahçe'ye transfer iddiaları ile ilgili bir soruyu, "Hayır dersem Türkler üzülecek' diye cevap verdi.

Giriş Tarihi 10 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 10 Mart 2016, 13:19
Robben Fener’e açık kapı bıraktı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan hatta kulübün sponsor reklamlarına bile konu olan Arjen Robben, Alman Sky Kanalı'nda Audi Star Talk isimli programa konuk oldu. Sunucular, programda Hollandalı yıldıza, Fenerbahçe'nin kendi ismini reklamda kullandığını, Türk basının da sürekli olarak Fenerbahçe'ye gideceğini yazdığını hatırlatarak, sarı-lacivertli kulübe transfer olup olmayacağını sordu.
Robben bu soruya, "Türkler çok ateşli insanlar. Burada çok Türk arkadaşım var. Onlar da bana soruyor. Türkiye'ye gidecek misin? diye.
Şimdi 'hayır' dersem onlar üzülecek, 'evet' dersem Rummenige ile Höness bana kızar. Nereden aklınıza geldi böyle bir soruyu sormak" yanıtını vererek, sıyrılmaya çalıştı.
SÖZLEŞMESİ GELECEK YIL BİTİYOR
Programın sunucuları, "Sonuç?" deyince, Robben de, "Lütfen bir sonraki soruya geçelim" diyerek konuyu kapattı. Tecrübeli oyuncunun, Fenerbahçe ile ilgili transfer iddialarını direkt yalanlamaması heyecan yarattı. Bayern Münih ile sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan 32 yaşındaki Robben'in sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde olduğu biliniyor.
22 MAÇTA 7 GOL, 3 ASİST
Bu sezon iki kez sakatlık yaşayan Arjen Robben, Bayern Münih'te 22 maçta forma giyebildi. Hollandalı yıldız, 7 gol atıp, 3 de asist gerçekleştirdi. 22 Ocak'taki Hamburg maçıyla yeniden sahalara dönen Robben, o tarihten bu yana sorunsuz şekilde futbola devam ediyor.