Çin'de Poldi çılgınlığı

Çin Kulübü Podolski'ye 3 yıllık için 27 milyon Euro önerdi. "Kulübünü sen ikna et" dedi. Alman futbolcu G.Saray'a önerilen paradan 3 milyon Euro teklif etti. G.Saray "Seni 10 milyon Euro'dan aşağı satmayız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2016 Güncelleme 03 Şubat 2016, 00:51
Çin’de Poldi çılgınlığı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de transfer sezonu 1 Şubat itibariyle sona ermesine rağmen Uzak Doğu'dan kafa karıştırıcı teklifler gelmeye devam ediyor... Beşiktaş'tan Demba Ba'yı 13.5 milyon Euro'ya transfer eden yine Ersan'a büyük paralar teklif eden Çin'in Shanghai takımı bu kez Galatasaray'ın Alman Panzeri Lukas Podolski'ye kancayı attı... 1 aydır tedavisi için Almanya'da bulunan Podolski'ye Çin takımı 3 yıl için toplam 27 milyon Euro teklif etti. Ayrıca Poldi'ye, "Kulübün sen ikna et" diye haber gönderdi. Bu büyük para karşısında çılgına dönen Podolski, Galatasaray'a 'Bırakın gideyim' dedi... Poldi, Galatasaray'a önerilen paradan 3 milyon Euro teklif etti. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ise, "Seni 10 milyon Euro'dan aşağı bırakmayız" diyerek Çin kulübüne mesajı verdi. Rakam konusunda anlaşma sağlanırsa Podolski, Çin'in yolunu tutacak. Cimbom, 10 milyon Euro'luk ücreti peşin olarak istiyor. Poldi'nin yönetime baskı yaptığı ve gitmek için tüm şartları denediği öğrenildi.

PODOLSKİ YERİNE SİNAN GÜMÜŞ VAR!
UEFA'nın maddi yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Galatasaray, Podolski'den gelecek 10 milyon Euro ve Podolski'ye yıllık ödeyeceği 3 milyon Euro ve 20 bin Euro maç başı paralarını alt alta getirdiğinde 16 milyon Euro gibi bir tasarruf gerçekleştirmiş olacak.. Galatasaray'ın Podolski transferine onay verme ihtimalini güçlendiren en büyük etken ise Sinan Gümüş... Podolski'nin yokluğunda formayı sırtına geçiren ve kupada attığı gollerle yıldızı parlayan Sinan, Podolski'ye onay verilmesinde en büyük etken...