F.Bahçeli futbolculara Molde maçı öncesi sürpriz

Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarında forma sponsorluğu sağlayan Türk Hava Yolları (THY), UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Molde maçı öncesinde Sarı-lacivertli ekibe büyük bir sürpriz hazırladı.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2015, 18:51
F.Bahçeli futbolculara Molde maçı öncesi sürpriz

İÇİNDEKİLER

Deplasmanda oynayacağı Molde maçı için dün sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Norveç'e doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesini taşıyan Türk Hava Yolları uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra rotasını değiştirerek Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ne doğru alçak uçuşa geçti. Uçak, spor kompleksine yaklaştığında kaptan pilot, yaptığı anonsla tüm takımdan aşağıya bakmalarını rica etti.

Kaptan pilotun ricası üzerine aşağıya bakan takım oyuncuları ve teknik ekip büyük bir sürpriz yaşadı. Stadın tam ortasında gördükleri görüntü, kafilede önce büyük bir şaşkınlık yarattı. Taraftarların, stadın ortasında açtığı dev Fenerbahçe forması, tüm ekibe duygu dolu anlar yaşattı. Takım oyuncuları ve teknik kadronun, açılan dev formayı görmeleri, kafile için maç öncesi sıra dışı bir motivasyon oldu.

Taraftarların desteğiyle hazırlanan sürpriz videosu sosyal medya kanallarında da yayınlandı.