Denizli canlı yayında açıkladı

TRT'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli, canlı yayında Dursun Özbek'in kendisini aradığını belirterek "Telefonda kısaca görüştük. Detayları konuşacağız" dedi

Giriş Tarihi 23 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 23 Kasım 2015, 10:44
Denizli canlı yayında açıkladı

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alındığı günden itibaren Galatasaray'ın başına geçeceği yazılanı Mustafa Denizli, sonunda beklenen açıklamayı yaptı. TRT'de yayınlanan 'Stadyum' programında yorumculuk yapan usta teknik adam, bugün Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geleceklerini açıkladı. Daha önce gizliden yapılan görüşmeleri yalanlayan Denizli, dün canlı yayında "Başkan Dursun Özbek beni aradı. Telefonla kısa konuştuk. Hayatımda ikinci kez görüştüm başkan Özbek'le... Yarın (bugün) yüz yüze görüşeceğiz. Saati öğlen belli olur" diyerek G.Saray'la masaya oturacağını söyledi.
BEBEK'TE GİZLİ BULUŞMA
"Başkan benimle hangi detayları görüşecek bilmiyorum" diyen Denizli, "Hayırlısı olsun" sözleriyle de adeta kendi kendisini kutladı. Bugün resmiyet kazanacak G.Saray-Mustafa Denizli birlikteliğiyle ilgili dün de kulübe yakın kaynaklardan çeşitli bilgiler geldi. Başkan Dursun Özbek ile Mustafa Denizli'nin Antalya maçı sonrası Bebek'te özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. G.Saray'ın her yıl yenilenen başarıya dayalı sözleşme önerdiği, Mustafa Denizli'nin ise 2.5 yıllık mukavele istediği belirtildi.