Bu takıma 2 transfer şart

Başkan Dursun Özbek'le önceki gece Nişantaşı'nda birkez daha görüşen Denizli, Melo'nun yerine ön libero ve Burak'a alternatif forvet istedi... Florya'daki durumu gözlemleyeceğini söyleyen kurt hocanın, " Gerekirse oranın başına da Can Çobanoğlu'nu düşünüyorum" dediği ifade ediliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2015 Güncelleme 21 Kasım 2015, 02:03
Bu takıma 2 transfer şart

İÇİNDEKİLER

Hamzaoğlu döneminin sona ermesinden sonra Galatasaray'da tüm gözler Mustafa Denizli'ye çevrilmiş durumda... Sarı-Kırmızılı camiada artık herkes Denizli ile ilgili resmi açıklamayı bekliyor. Önceki gece Başkan Dursun Özbek ile Nişantaşı'nda baş başa bir görüşme daha yapan tecrübeli teknik adamın takımla ilgili geniş bir rapor sunduğu öğrenildi. Denizli'nin hangi bölgelere takviye istediğini de Başkan Özbek'e bildirdiği öğrenildi. Yönetim dün Arena'da toplanarak başarılı hocanın sözleşmesiyle ilgili şartları masaya yatırdı. TAKVİM, Mustafa Denizli'nin Başkan Özbek'e verdiği rapordaki satır başlarını açıklıyor:

1- BU KADRO, F.BAHÇE VE BEŞİKTAŞ'IN GERİSİNDE!
MUSTAFA Denizli'nin takımla ilgili ilk yorumu, kadronun yeterli seviyede bulunmaması oldu. Kurt hocanın, "Kadro kalitesi şu anda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gerisinde. Fakat devre arasında Grosskreutz'un gelişi ve 2-3 nokta transferle iki takımın da önüne geçilebilir" dediği öğrenildi.

2- MELO'NUN YERİ DOLMALI, BURAK TEK KALMAMALI
DEVRE arasında mutlaka takviye isteyen Denizli ilk olarak orta alan üzerinde duruyor. Felipe Melo'nun boşluğunun doldurulması gerektiğini düşünen başarılı teknik adamın, "Burak kadroda alternatifsiz durumda. Forvete de mutlaka transfer yapılmalı" ifadesini kullandığı belirlendi.

3- EMRE AŞIK VE ERGÜN PENBE'Yİ İSTİYORUM
En çok merak edilen konulardan birisi de Mustafa Denizli'nin ekibinde kimlerin yer alacağı... Medyada yer alan Ümit Davala, Hasan Şaş ve Tugay Kerimoğlu'nu istemeyen Denizli'nin Emre Aşık ve Ergün Penbe'yi yardımcısı yapacağı gelen bilgiler arasında.

4- OYUN SİSTEMİ SIKINTILI, DEĞİŞTİRECEĞİM!
Denizli'nin Başkan Dursun Özbek'le yaptığı görüşmede kafasındaki oyun planı hakkında da bilgi verdiği öğrenildi. Denizli'nin çok gol yenmesinden dolayı takım savunmasına ağırlık vereceği, daha çok savunma yapan ve müdalede eden isimleri 11'de tercih edeceği ifade edildi.

5- FLORYA'NIN BAŞINA ÇOBANOĞLU GELEBİLİR
NİŞANTAŞI'ndaki zirvede konuşulan en önemli konulardan birisi de Florya oldu... Denizli'nin bir süre gözlem yapacağı, ardından gerekirse Can Çobanoğlu'nu sportif direktör olarak göreve getireceği öğrenildi. Denizli, Çobanoğlu ile Milli Takım'da
birlikte çalışmıştı.