Fener'e Markovic müjdesi!

Liverpool, ocak ayında Leroy Sane'yi transfer ederse, Fenerbahçe'nin Markovic için eli güçlenecek... Sarı-Lacivertli yönetim, takımda kalmak isteyen Markovic için İngiliz yöneticilerle pazarlık masasına oturacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2015 Güncelleme 16 Kasım 2015, 00:55
Fener’e Markovic müjdesi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan büyük umutlarla kiralık olarak kadrosuna kattığı Lazar Markovic adım adım Sarı-Lacivertli takıma doğru geliyor. Liverpool, yaz transfer döneminin sonunda 21 yaşındaki Sırp futbolcuyu opsiyon koymadan Fenerbahçe'ye kiralamıştı. Liverpool'da Brendan Rodgers'ın yerine Jürgen Klopp gelince transfer politikası da değişti. Alman teknik adam Markovic'i takip ederken diğer taratan kanada transfer yapılmasını yönetimden talep etti. Sporx.com'da yer alan habere göre Liverpool, Alman ekibi Schalke'den Leroy Sane'ye kanca atmış durumda. Ocak ayındaki ara transfer döneminde Liverpool, Leroy Sane'yi kadrosuna katmayı başarırsa Markovic'in Fenerbahçe'ye kalma olasılığı güçlenecek. Sırp futbolcunun da Fenersahçe'de kalmak için istekli olması transfer şansını daha da yükseltiyor.

MARKOVİC FENERBAHÇE'DE KALMAYI ÇOK İSTİYOR
LAZAR Markovic, kısa bir süre önce yaptığı bir röportajda, "İstanbul'u ve takımımı çok seviyorum. Buraya alıştım. kendimi kiralık bir futbolcu gibi hissetmiyorum. Sanki buraya aidim. Fenerbahçe'den kalmam yönünde bir talep gelirse seve seve kabul ederim" demişti. Ancak Fenerbahçe, Markovic'i transfer etmeye kalkışsa bile Liverpool ile çok sıkı bir bonservis pazarlığına girişmek zorunda kalacak. Çünkü İngilizler daha önce bu futbolcu için 22 milyon Euro ödemişti.