Şota'ya güle güle

Dün olağanüstü toplanan Trabzonspor yönetimi, kötü gidişin sorumlusu olarak gördüğü Şota'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Seçime kadar takımı Sadi Tekelioğlu'nun çalıştıracağı ifade edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2015 Güncelleme 12 Kasım 2015, 00:42
Şota’ya güle güle

İÇİNDEKİLER

Son yılların en kötü performanslarından birisini sergileyen Trabzonspor'da beklenen operasyon gerçekleşti... Dün olağanüstü toplanan Bordo-Mavili yönetim, teknik direktör Şota Arveladze ile yolları ayırdı. Gürcü hocanın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği ve fesih bedeli olarak 2000 bin Euro ödeneceği KAP'a bildirildi. Dün öğle saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Arveladze'ye Sportif Direktör Süleyman Hurma tarafından, "Yönetim kurulu seninle devam etmek istemiyor" denildi. Bu gelişme karşısında hayli üzülen Gürcü teknik adam, gerekçelerini sordu. Hurma'nın ise Arveladze'ye alınan başarısız sonuçları gerekçe gösterdiği öğrenildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

MUHALEFETLE GÖRÜŞMESİ Mİ SONUNU HAZIRLADI?
Şota'dan boşalan koltuğa geçici olarak Sadi Tekelioğlu getirildi. Tekelioğlu'nun seçime kadar takımın başında kalacağı ve yeni teknik direktöre yeni yönetimin karar vereceği belirlendi. Öte yandan Şota Arveladze'nin önceki gün Trabzon'da bir otelde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na muhalif olan kesimle görüştüğü iddia edildi. Bu görüşmeden haberdar olan Başkan Hacıosmanoğlu'nun da kurmaylarını arayarak, "Benim hocam benim arkamdan iş çevirenlerle aynı masada olamaz. Gerekeni yapın" ifadesini kullandığı iddia edildi.

BASIN TOPLANTISI YAPACAK
Yardımcıları
ile birlikte özel aracıyla tesislerden ayrılan Şota Arveladze kısa bir açıklama yaptı. Gürcü hoca, üzgün olduğunu belirterek, "Yarın (bugün) bir basın toplantısı düzenleyeceğim" diye konuştu.

HURMA: iSTiFA YOK
Dün sportif direktör Süleyman Hurma'nın istifa ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Fakat Hurma, "İddialar asılsız. İstifa etmedim. Görevimin başındayım" açıklamasını yaptı.

Yunus Emre SEL