Bu işte bir sakatlık var

18. dakikada Selçuk İnan sağ arka adelesinden sakatlandı. 5 dakika sonra bu kez Hakan Balta aynı şanssızlığı yaşadı. Hakan'ın yerine giren Semih de 83'te boynundan sakatlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2015 Güncelleme 08 Kasım 2015, 00:00
Bu işte bir sakatlık var

İÇİNDEKİLER

Cimbom, Çaykur Rizespor deplasmanında kabus gibi bir 90 dakika yaşadı... Son dakikalarda yediği gollerle sahadan 4-3 yenik ayrılan Galatasaray 3 sakat birden verdi... Maçta ilk kötü haber kaptan Selçuk İnan'dan geldi... Sağ arka adelesinde ağrı hisseden tecrübeli futbolcu kenara gelmek zorunda kaldı. 5 dakika sonra bu kez Hakan Balta ceza sahasında yerde kaldı. Sol arka adelesinden sakatlanan ve acılar içinde kıvranan milli futbolcuda oyuna devam edemedi ve yerine Semih Kaya girdi. Fakat Semih de maçı tamamlayamadı. 83. dakikada Kweuke'nin darbesi sonrası Muslera ile çarpışan genç futbolcu sedyeyle oyun alanının kenarına geldi. Yerini Denayer'e bırakan Semih'in boyun kaslarında sıkıntı olduğu öğrenildi. Selçuk İnan, Hakan ve Semih'in sakatlıklarının ne kadar ciddi olduğu bugün çekilecek MR'ın ardından kesinlik kazanacak.

SELÇUK: BU ŞEKİLDE KAYBETMEK ÇOK ÜZÜCÜ
Fakat ilk gelen bilgilere göre milli maç arasına girildiği için 3 futbolcu da Antalyaspor maçında takımdaki yerini alacak. Selçuk ve Hakan'ın Milli Takım kadrosundan çıkartılacağı da gelen bilgiler arasında... Kaybedilen Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Selçuk İnan, "Sakatlığımın durumu belli değil. Şu an ağrılarım var. Fakat önemli olan bu maçı kazanmamızdı. 3-2 öne geçtikten sonra son dakikalarda böyle bir yenilgi almak çok üzücü oldu. Ders çıkarmak zorundayız. Daha önümüzde çok maç var" dedi

RODRİGUEZ 3 HAFTA SONRA
Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe, Eskişehirspor ve Benfica maçlarında takımdaki yerini alamayan Jose Rodriguez dün formasına kavuştu. Rizespor karşısında maça kulübede başlayan İspanyol futbolcu 18. dakikada sakatlanan Selçuk İnan'ın yerine oyuna girdi. İlk yarıda yaptığı top kayıpları ile tepki toplayan Rodriguez, ikinci yarıda oldukça etkili bir futbol oynadı.

OLCAN ADIN'DAN GOLLERE DEVAM
Fenerbahçe derbisinde kısa boyuna rağmen attığı kafa golüyle beraberliği getiren Olcan Adın, Çaykur Rizespor deplasmanında da sahneye çıktı... Sneijder'in sol kanattan köşe vuruşunda savunmanın hatasını çok iyi değerlendilen tecrübeli futbolcu, adeta golü kokladı ve Galatasaray3-2 öne geçirdi. Attığı golün sevincini yaşayamadığını söyleyen Olcan Adın, "Önemli olan 3 puandı. Keşke gol atmasaydım ama kazansaydık" ifadesini kullandı.

2. GOL ÖNCESİ FAUL İSYANI
nnçaykur Rizespor'un ikinci golü öncesinde hakem Serkan Çınar, Umut Bulut'un yaptığı harekete sarı kart gösterdi. Başta Umut olmak üzere Galatasaraylı futbolcular pozisyonda faul olmadığı yönünde yoğun itirazlarda bulundu. Ardından kullanılan serbest vuruşta Mehmet Akyüz skoru 2-1 yapan golü attı.

SABRİ TARAFTARI ÇILDIRTTI!
Benfıca
maçında orta alanda görev yapan Sabri dün yeniden sağ bekte görev yaptı. Fakat tecrübeli futbolcu yaptığı hatalarla saç baş yoldurdu. Sabri'nin özellikle 2. yarıda gol pozisyonu sırasında yaptığı ıskaya taraftarlar sosyal medyada isyan bayrağını açtı.