Kartal'a Paşa dur dedi

Eren Kasımpaşa'yı öne geçirdi. Rhodolfo eşitledi. Donk bir soğuk duş daha yaptırdı. Gomez eşitledi ama Eren bir kez daha sahne aldı. Uzatmada Oğuzhan penaltıyı attı. İki takım da 1 puana razı oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2015 Güncelleme 31 Ekim 2015, 00:53
Kartal’a Paşa dur dedi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 10. haftasının kapanış maçında lider Beşiktaş, nefesleri kesen maçta Kasımpaşaspor ile 3-3 berabere kaldı. 24. dakikada sol kanattan Adem'in ortasında Milosevic'ten seken topu Tunay ceza sahasına indirdi. Eren'in önüne düşen topa gelişine sert şutunda meşin yuvarlak filelere gitti. 0-1. 27. dakikada sol kanattan Oğuzhan'ın kullandığı köşe atışında kaleci Isaksson topu parmak ucuyla çeldi. Kale önünde karambolde kalan topa Rhodolfo'nun kayarak vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-1. 40. dakikada Rhodolfo'nun hatalı pasında ceza sahası dışında topla buluşan Donk'un sert şutunda meşin yuvarlak Tolga'nın solundan filelere gitti. 1-2. Bu şok golün ardından ilk yarı Kasımpaşa'nın 2-1 üstünlüğü ile bitti. Beşiktaş, 2. yarıya Necip Uysal ve Ricardo Quaresma'nın yerine Sosa ve Gökhan Töre değişikliği ile çıktı.

İLK YARIDAKİ GOL DÜELLOSU KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ
52. dakikada Sosa'nın şık ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Gomez, ceza sahası sol çaprazında kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta topu ağlara yolladı: 2-2. 67'de Milosevic'ten seken top arka direkte Eren Derdiyok'ta kaldı. Eren Derdiyok uygun durumda yaptığı vuruşta, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-3. 90+3. dakikada Oğuzhan Özyakup'un pasında, Kasımpaşa ceza sahasında yatarak müdahale etmek isteyen Donk'un topa eliyle temas etmesi sonucunda hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Oğuzhan skoru belirledi: 3-3.