Başakşehir'de gol düellosu

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa 3-3 berabere kaldı. Kartal 1 puanı 90+4'te Oğuzhan Özyakup'un penaltı golüyle kurtardı

Giriş Tarihi 30 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 30 Ekim 2015, 23:59
Başakşehir’de gol düellosu

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanış maçında ligin en çok gol atan takımı Beşiktaş ile en az gol yiyen takımı Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ağırladığı Kasımpaşa karşısında 1 puanı 90+3'teki penaltı golüyle kurtardı. Tam 6 golün atıldığı maçta taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Rıza Çalımbay'ın ekibiyle 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ın 4 maçlık galibiyet serisi sonlandı. Ezeli rakiplerinini kayıpsız geçtiği kritik virajda hasar alan beyazlı ekip ile takipçileri G.Saray ve F.Bahçe arasındaki puan farkı da 2'ye düştü.

Eren Derdiyok attığı 2 golle geceye damga vuruken Ryan Donk'un yaklaşık 30 metreden attığı harika golle izleyenleri büyüledi. Luiz Rhodolfo ve Mario Gomez'in golleriyle karşılaşmaya tutunan Beşiktaş, 90+4. dakikada Oğuzhan Özyakup'un penaltıdan attığı golle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Kasımpaşa maçında stoperde zorunlu olarak değişikliğe gitti. Kart cezalısı Ersan'ın yerine Teknik direktör Şenol Güneş uzun süredir forma bekleyen Miloseviç'e şans verdi.

Şenol Güneş zorunlu Ersan-Miloseviç değişikliği dışında 5-1 kazanılan Antalyaspor maçının kadrosunu bozmadı ve iyileşen Gökhan Töre ile Sosa'yı yedek bıraktı