Final maçı gibi mücadele edin

Futbolcuyarıyla bir toplantı yapan Pereira, "Ligde hakettiğimiz yerde değiliz. Bu takım zirvede olmalı. Ankara'da final maçı gibi mücadele edin ve kazanın" dedi

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Final maçı gibi mücadele edin
DÜN Osmanlıspor maçı için Ankara'ya giden Fenerbahçe burada taraftarları tarafından karşılandı. Yolculuk öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sarı-Lacivertli futbolcularla bir toplantı yaptı.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ
Ligde hakettikleri yerde olmadıklarını söyleyen Pereira, "İyi oynadığımız bazı maçları kazanamadık. bizim şu anda lider olmamız gerekirdi ama puan kayıplarının cezasını çekiyoruz. Osmanlıspor maçı bizim için çok önemli. Final maçı gibi mücadele edin. Bir anlamda da bu maç bizim için final. Ligin ilk yarısına kadar maksimum puanı toplamalıyız" dedi. Bu arada Pereira'nın bugün takımını sahaya 4-3-3 sistemiyle süreceği de gelen haberler arasında.

SON ÇALIŞMA SAMANDIRA'DA YAPILDI
FENERBAHÇE,
dün Ankara'ya hareket etmeden önce son çalışmasını Can Bartu Tesisleri'nde yaptı. Saat 11.00'de start alan çalışma 1 saat sürdü. Ba ve Kadlec takımdan ayrı olarak çalışmasını sürdürdü.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.