Kartal bir puanla dönüyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3.maçında 1-0 geriye düştüğü Lokomotiv Moskova karşısında 64'te Gomez'in golü ile sahadan bir puanla ayrıldı.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2015, 22:10
Kartal bir puanla dönüyor

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi H Grubu karşılaşmasında liderlik parolasıyla sahaya çıkan siyah beyazlılar istedikleri oyunu sahaya yansıtamadı ve 10 kişi kalan Rus ekibi ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçla Beşiktaş 5 puan yaparak 2. sıradaki yerini korudu. Lokomotiv Moskova ise 7 puanla namağlup olarak liderliğini sürdürdü.

Diğer yandan karşılaşmanın 69.dakikasından Lokomotiv Mosokova'da Corluka topsuz alanda yaptığı hareket sonuncunda kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

İLK YARIDA ETKİSİZ FUTBOL
Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, iki takım da önemli pozisyon bulamadı. Maçın ilk bölümünde kontrollü bir mücadele sergileyen Beşiktaş daha sonra orta alanda topa daha fazla sahip olarak, oyunu rakip sahaya yığmaya çalıştı. Ancak hücumda istediği pozisyonları üretemeyen siyah-beyazlı takım, ilk yarıda gol atmayı başaramadı.

İkinci yarıya etkili başlayan Beşiktaş daha ilk dakika da Gökhan Töre ile bulduğu gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu pozisyondan sonra oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi etkili ataklarla temsilcimiz Beşiktaş'ın kalesinde baskısını hissettirdi. Karşılaşmanın 54. dakikasında Sosa'nın yaptığı pas hatasıyla topla buluşan Niasse, ceza sahası içine girdi ve pasını Maicon ile buluşturdu. Topla buluşan Maicon gelişine vurdu ve Tolga'nın yanından topu ağlarla buluşturdu.

GOMEZ'DEN HAYAT VEREN GOL
1-0 geriye düşüren golden 10 dakika sonra Gomez sahneye çıktı ve skora dengeyi getirdi. Oğuzhan'ın pası ile ceza sahası yayı içerisinde topla buluşan Gomez, meşin yuvarlağı soluna çektikten sonra yerden düzgün bir vuruş çıkartarak kaleci Guilherme'nin solunda ağlarla buluşturdu