Yönetim istedi görevde kaldı

Mersin maçı sonrası taraftarlar havaalanında "Şota istifa" diye bağırdı... Dün idman sahasına gelen yöneticiler, "Sakın bırakma" diyerek Şota'ya kucak açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2015 Güncelleme 21 Ekim 2015, 00:00
Yönetim istedi görevde kaldı

İÇİNDEKİLER

Pazartesi gecesi alınan Mersin İdmanyurdu mağlubiyetinin ardından gece yarısı havalimanında takımı karşılayan Bordo-Mavili taraftarlar, yönetim, Süleyman Hurma ve Şota Arveladze'yi istifaya davet etti. Trabzonspor kafilesi için Mersin dönüşü kabus gibi geçti. Basın toplantısında oldukça sert ifadeler kullanan Mersin'den 1 saatlik yolculuğun ardından gece saat 2'de Trabzon'a gelen Bordo-Mavili kafileyi havalimanında ise bir grup taraftar tepkiyle karşıladı. Taratfarlar alandan ilk olarak çıkan Teknik direktör Şota Arveladze'nin yüzüne, "Bırakıp gidin" diye bağırdılar. Şota daha sonra yanındakilere, "Patronların vereceği kararı bekliyorum. Verilecek her karara saygı duyarım" dedi.

SEN BU TAKIMIN EFSANE İSİMLERİNDENSİN
"Patronların vereceği kararı bekliyorum" diyen teknik direktör Şota Arveladze'nin durumu dün öğleden sonra netlik kazandı. Antrenmana gelen Asbaşkan Ali Kemal Başaran ve yöneticiler Şota'ya destek verdi. Başaran Şota'ya, "Bu süreç geride kalacak. Şansızlığı kırdığımız taktirde her şeyin istediğimiz şekilde yoluna gireceğine inanıyorum. Siz bu takımın efsanesisiniz" dedi.

ALİ KEMAL BAŞARAN İSTİFADAN DÖNDÜRDÜ
Şota Arveladze'nin Mersin İdmanyurdu maçı sonrası istifa kararı aldığı ve bunun için yönetimin onayını beklediği iddia edildi. Ancak yönetici Ali Kemal Başaran, dünkü idmana giderek Şota'yı kalması konusunda ikna etti. Şota'nın keyfi yerine geldi...

SON 14 YILIN EN KÖTÜSÜNÜ YAŞADILAR
Süper Lig'de deplasmanda Mersin'e 3-2 mağlup olarak ligde art arda 4. yenilgisini alan Trabzonspor, 8. haftalar itibarıyla kalesinde en çok golü gördüğü sezonu geçiriyor. Bordo- mavililer, 1995- 96 sezonunda 25 gol ile gol kralı olan ve sezon başında teknik direktörlük görevine getirdiği eski futbolcusu Şota döneminde, ligde ilk 8 haftada yediği 12 golle son 14 sezon içeresindeki en fazla golü kalesinde gördü.



YEREL MEDYA YENİLGİYE BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ
Trabzonspor
yayın yapan yerel gazeteler üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından yönetim kurulunu istifaya davet etti Sesimiz Trabzon Gazetesi, teknik direktör Şota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma'nın yer aldığı fotoğrafları sayfaya ters şekilde koyarak, "Cezalısınız. Trabzonspor taraftarına bunu yapmaya hakkınız yok. Aklınız başınıza gelene kadar böyle duracaksınız" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN, HURMA İLE GÖRÜŞTÜ
Eşinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise Sportif Direktör Süleyman Hurma ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Trabzon'daki yöneticilerin şu anda oluşan kriz ortamı ile yakından ilgileneceğini Hurma'ya ileten Başkan Hacıosmanoğlu'nun kızgın olduğu öğrenildi.

Yunus Emre SEL