Orman "Üstümüze kalmıştı, aklandık"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçen hafta tüm sanıkların beraat kararı ile sonuçlanan ve kamuoyunda 'şike davası' olarak bilinen dava ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 19 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2015, 16:48
Orman Üstümüze kalmıştı, aklandık

İÇİNDEKİLER

Şike davasının kendi üstlerinde kalan bir şey olduğunu ve kenar süsü olarak olaya dahil edildiklerini bir kez daha yineleyen Fikret Orman, "Zaten mahkeme Beşiktaş'ın suçsuz olduğuna ve kararın hukuksuz olduğuna hükmetti'' dedi.

''FENERBAHÇE İLE SÜPER KUPA FİNALİNİ OYNAMAK BİR ZEVK OLUR''
O dönem oynanmayan ve yeniden gündeme gelen Süper Kupa Finali için yargı kararının kesinleşmesini bekleyeceklerini belirten Orman, ''Yargı kararını bekleyip ona göre hareket edeceğiz. Tabii ki oynamak isteriz. Hele Fenerbahçe ile oynamak bize zevk verir'' diye konuştu.

''UEFA SADECE TAPELERE BAKARAK KARAR VERDİ''
UEFA'nın şike sürecinde verdiği cezalar ile Türk hukukunun verdiği kararların karşılaştırılmasının yanlış olduğunu ifade eden Orman, "UEFA ile Devlet mahkemelerinin verdiği kararları birbirine karıştırmak lazım. Onların yargılaması farklı, hukuk mahkemelerinin yargılamaları farklı. UEFA hiçbir şeye bakmadan sadece tapeler üzerinden karar verdi. Sonuçta Türk mahkemeleri Beşiktaş'ın suçsuz ve daha önceki kararların haksız olduğunu belirtti. Bizim kendimizden hiç bir zaman şüphemiz yoktu. Şike sürecinde de hep aynı şeyi söyledik. Şimdi bu karardan dolayı son derece mutluyuz" dedi.

''TAKIM İYİ OLUNCA HER MAÇ KOLAY''
Başkan Orman, Çaykur Rizespor galibiyetini, "Takım iyi olunca zor maçlar da kolaylaşıyor. Takım kötü olunca kolay maçlar bile zora giriyor. Takım olarak iyi yoldayız. Dün de güzel bir galibiyet aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Moskova'da da kazanmak istiyoruz. Daha önce de söylemiştik UEFA'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." diye değerlendirdi.

''ÇATI İNŞAATI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR''
Son olarak Vodafone Arena'nın çatısıyla ilgili çok fazla konuşmak istemediğini belirten Fikret Orman, "Konuşunca başka yerlere çekiyorlar. O yüzden bitsin görelim. Ona göre yorum yapalım. Catı montajı çok zor bi süreç. Ancak sona gelinmek üzere. Yavaş yavaş yükseliyor. Bittiğinde hep beraber göreceğiz. Diğer statlardaki gibi tribünlere isim sponsorluklarına başladık. Deniz tarafındaki tribünün sponsoru Denizbank oldu. Bunun da lansmanının yakında yapacağız'' dedi.