Van Persie seferberliği

Van Persie'nin ilk olarak idmanda Depay'la tartışma yaşaması, ardından Çek Cumhuriyeti maçında kendi kalesine gol atıp tribünlerin tepkisini çekmesi Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Teknik heyet ve yönetim, yıldız futbolcunun psikolojisini düzeltmeye çalışacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2015 Güncelleme 15 Ekim 2015, 00:00
Van Persie seferberliği

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'de alınan Akhisar Belediye beraberliğinin ardından artık puan kaybetmek istemeyen Fenerbahçe'de Kayserispor karşılaşması öncesinde Robin Van Persie alarmı verildi.

"YEDEK" LAFI KIZDIRDI
Hollandalı
yıldızın, milli takım kampında yaşadıkları teknik heyet ve yönetimi harekete geçirdi. İlk olarak idmanda kendisine "Yedek" diye seslenen Memphis Depay ile tartışma yaşayan Van Persie, Çek Cumhuriyeti maçında ise kendi kalesine gol attı. Ardından rakip fileleri havalandırsa da tribünlerin tepkisini çeken yıldız futbolcunun moralinin çok bozuk olduğu belirtiliyor.

KAÇMAYACAĞIM!
Fenerbahçe
'de teknik heyet ve yönetim dün akşam İstanbul'a gelen Van Persie ile bire bir görüşmeler yapacak moral motivasyonunu yeniden yerine getirmeye çalışacak. Öte yandan tecrübeli golcü, Euro 2016 elemelerinde yaşanan hüsranla ilgili ülke basınına konuştu. RVP, "Bence Blind kesinlikle takımın başında kalmaya devam etmeli. Takım için uygun isim" ifadelerini kullandı. Van Persie, milli formaya veda edeceğine dair iddialar için de "Sorumluluktan kaçmıyorum. Çalışmaya devam edeceğim" yorumunu yaptı.