Alnınızdan öpüyorum

Ay-Yıldızlılar'ın patronu, "Bu ülkenin iki saatte olsa sevinmeye hakkı vardı. Oyuncularımın alınlarından öpüyorum. Müthiş bir zafer" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2015 Güncelleme 14 Ekim 2015, 02:07
Alnınızdan öpüyorum

İÇİNDEKİLER

A MİLLİ Futbol Takımımız'ın teknik patronu Fatih Terim, Konya'daki son düdük çaldıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı... Sevinçten gözleri dolan İmparator, " Ülkemize hayırlı olsun. Bu ülkenin iki saette olsa sevinmeye hakkı var. Benim oyuncularım güzel şeylere layık. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Yapamayacağımız birşey yok. Biz ve ülkemizin. Yeter ki birlik olalım" dedi. Fatih hoca, "Kulüpler bazında 1 numarayı gören bir adam olarak, Avrupa'da 9'u, 10'u gören bir adam olarak buradayım. Unutuluyor bazen! Yazılanlar hakıkındaki önümüzdeki günlerde birşeyler söylenecek. Şimdi sırası değil" diye konuştu.

CANER ERKİN'İN ÖZVERİSİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ
TERİM, "İzlanda'yı hiçbir şeye benzetmezsiniz ama bir anda geriye düşersiniz. Kazak'tan haber gelince artık yapacak bir şeyimiz yok. Tüm riskleri alacaktık. Caner Erkin oyuncu sağlığının önemli olduğu noktada 'Ben oynarım' dedi. Ona teşekkür etmemek haksızlık olur. Tekrar ediyorum biz çok büyük bir başarı elde ettik şimdi keyfini çıkartalım" dedi.

ONLAR BİZİ MOTİVE ETTİ!
A MİLLİ Futbol Takımımız'ın yıldızlarından Oğuzhan Özyakup, İzlanda maçından sonra önemli açıklamalar yaptı. Büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Oğuzhan, "Hollanda gibi bir ülkeyi eleyerek Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeye hak kazandık. Onların tutumları bizi motive etti. Mail olayları sonrasında arkadaşlarla kenetlendik ve bu büyük başarı geldi" dedi.

YOK BÖYLE BİR COŞKU
Milli
Takımımız, İzlanda'yı 1-0 mağlup ettikten sonra futbolcularımız saha içinde büyük bir coşku yaşadı.

500 BİN EURO EKSTRA PRİM KAZANDI
İzlanda'yI yenerek tarihi bir başarıya imza atan Türk Milli Takımı'nda Fatih Terim ekstra bir primin de sahibi oldu. Yıllık 3.5 milyon Euro kazanan İmparator, Avrupa Şampiyonası biletini cebine koyunca ekstra 500 bin Euro daha kazandı

G.SARAY-F.BAHÇE YAN YANA
ÇEK Cumhuriyeti ile oynadığımız maçta Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarının sevinci hafızalara kazınmıştı. Dün gece de Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları yan yana maçı izlediler.

SON 3 MAÇTA GOL YEMEDİK!
A MİLLİ Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynadığı son 3 maçta kalesini gole kapadı. Ay-Yıldızlılar, Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçında rakip forvetlere gol şansı tanımadı

SONUNA KADAR HAK ETTİK
Milli takımın etkili isimlerinden Hakan Balta, Avrupa Futbol Şampiyponası'na katılmayı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi. Balta, "Bu gurur bizim. Bu gurur Türkiye'nin" dedi.

KONYA'DA SIKI GÜVENLİK!
İzlanda ile oynadığımız maçta 2500 güvenlik gücü görev aldı.
KONYA'DA milli maç öncesi yapılan ihbar nedeniyle 750 sivil olmak üzere 2500 güvenlik gücü karşılaşma öncesi önlemler aldılar. Şeref tribününe gelenler ve basın tribününe girenler tek tek arandı. Stada girenler 3 güvenlik kontrolünden geçirildiler. Konya Valisi Muammer Erol, İstanbul ve Arkara'daki terör uzmanları ile sürekli toplantı yaptı.