Sarı Kanarya'da erik mevsimi

F.Bahçe, transferin son gününde Goias takımının golcüsü Erik Lima ile anlaştı. Genç yıldız anlaşma gereği Ocak ayından sonra Kadıköy'de olacak... Goias Başkanı: "F.Bahçe ile sözlü olarak anlaşmaya vardık. Lima sezon sonuna kadar bizimle kalacak" Lima 88 maçta 32 gol kaydetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2015 Güncelleme 01 Eylül 2015, 01:37
Sarı Kanarya’da erik mevsimi

İÇİNDEKİLER

Moussa Sow'un ayrılığı sonrasında bir forvet transferi için çalışmalar yapan Fenerbahçe ile ilgili Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi. Sarı-lacivertlilerin, Brezilya Serie A ekiplerinden Goias'ta forma giyen Erik Lima ile anlaştığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin transfer için Brezilya temsilcisine 7,5 milyon Euro ödeyeceği, ancak oyuncunun ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılacağı kaydedildi. Goias Başkanı Sergio Rassi de, Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıklarken; "Sözlü olarak anlaşmaya vardık, henüz resmi bir şey yok. Sene sonuna kadar bizimle kalacak. Kulüp transfer ücretinin yarısını şimdi, yarısını ise sene sonunda alacağız. Bir Fenerbahçe yetkilisi buluşup, transferi noktalamayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Goias formasını 88 mücadelede giyen Erik Lima, 32 kez ağları sarstı. 21 yaşındaki oyuncu, Brezilya U23 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Lima, Brezilya'nın gelecek vaad eden futbolcularının başında yer alıyor. Bitiriciliğiyle dikkat çeken Erik Lima, rakip savunmaların korkulu rüyası konumunda.

FENERBAHÇE'NİN HESAPLARINI TAKİP ETMEYE BAŞLADI
Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Lima, birkaç saat sonra Fenerbahçe'nin Türkçe ve İngilizce hesaplarını takibe aldı. Genç futbolcu ayrıca Fenerbahçe'nin Instagram hesabını da takibe aldı. Sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarları da Lima'nın transferi sonrasında çılgına döndü. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Lima'nın çok iyi bir golcü olduğu görüşünde. Taraftarların bir kısmı ise Lima'nın ocak ayı transfer döneminde takıma katılacak olmasından rahatsız. Fenerbahçe Yönetimi'nin flaş transferlerden sonra geleceğe de yatırım yapması taraftarları memnun etti.

SANTOSLU GABİGOL TRANSFERİ SON ANDA DİREKTEN DÖNDÜ
Fenerbahçe yönetimi dün Santoslu Gabigol'ün transferi için çok uğraştı. Gabigol'ün Neymar'dan bile daha iyi olacağını düşünen Santoslu yöneticiler bu oyuncuyu astronomik bir rakama satacaklarını planlayarak onu satmaktan son anda vazgeçti. F.Bahçeli yöneticiler ve Sportif Direktör Terraneo dün bu transferin gerçekleşmesi için büyük mücadele verdi. Ancak yapılan tüm girişimlerden sonuç elde edemeyince F.Bahçe bitirme noktasına kadar getirdiği bu transferi gerçekleştirememenin şokunu yaşadı. Bu transferin gerçekleşmemesi sonrası Lima bitti.

ÇOK HIZLI VE ÇOK DA TEKNiK
Brezilya'nın Goias takımında forma giyen Erik Lima, sürati ve tekniğiyle tanınıyor. Brezilya'nın yetiştirdiği en yetenekli gençlerden biri olan Lima, son vuruşlardaki ustalığıyla tanınıyor. Taraftarın gözbebeği olan Lima, Ocak ayından sonra Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek.