Süleyman Seba kabri başında anıldı

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı merhum Süleyman Seba, vefatının birinci yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2015, 14:27
Süleyman Seba kabri başında anıldı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı merhum Süleyman Seba, vefatının birinci yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Seba'nın Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anmaya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, FIFA İcra Kurulu ve UEFA Şeref Üyesi Şenes Erzik, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, siyah-beyazlı yöneticiler, kurul başkanları, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenörler Tamer Tuna ve Mehmet Kulaksızoğlu, futbolcular Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Adem Gülüm ve Necip Uysal, Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden Serdal Adalı, çeşitli branşlardaki altyapı oyuncuları, kulüp personeli, divan ve kongre üyeleri, siyah-beyazlı taraftarlar ile Seba'nın yakınları katıldı.

Duaların okunmasının ardından Fikret Orman, Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği üyeleri tarafından Seba'nın memleketi Sakarya'dan getirilen toprağı, mezarın üzerine serpti.

Anmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Fikret Orman, "Süleyman ağabeyle ilgili çok söylenecek şey var, ama herkesin bildiği şeyler. Allah bizi ona mahcup etmesin. Beşiktaş da onların üzerine koyduğu taşlarla dünyanın en büyük kulüplerinden biri olsun" dedi.

Şenes Erzik ise Süleyman Seba'nın "ağabey" lakabını en çok hak etmiş insanlardan birisi olduğunu belirterek, "Bir tarihte bir büyüğüm, sıkıntılı bir dönemimde üzerinde 'şerefel mekan bil mekin' yazan bir tablo hediye etmişti. Bir yerin şerefi orada oturanladır. Benden çok Süleyman ağabeye layık bir tasvir. Dolayısıyla Süleyman ağabeyin yanına geldiğimiz her zaman, aynı heyecanla geliyoruz" diye konuştu.

Seba'ya Allah'tah rahmet dileyen Erzik, "Nur içinde yatsın. Eski günlerde karşılıklı birbirimize gösterdiğimiz dostluğu, aynen hissediyorum. Nice yıllar beraber olduk. Böyle insan az yetişti. Maalesef her fani gibi o da bizi terk etti gitti. Biz de gideceğiz bir gün. Gençler arasından nice Süleyman ağabeyler yetişsin. Tek temennim o" ifadelerini kullandı.