İşte Ümit Özat'ın yeni takımı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Erkurt Tutu, teknik direktör Ümit Özat ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 18 Temmuz 2015, 21:55
İşte Ümit Özat’ın yeni takımı

İÇİNDEKİLER

Karadeniz ekibinde Ramazan Bayramı sebebiyle Nuri Asan Tesisleri'nde bayramlaşma töreni düzenlenirken, kulüp başkanı Erkurt Tutu, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Ümit Özat ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Takımın başına teknik direktör getirmek için ciddi anlamda çalışma yaptıklarını anlatan Tutu, kulübün mali yapısına uygun ve hırslı bir hoca aradıklarını aktardı.

Temaslar sonucu teknik direktör Ümit Özat ile prensipte anlaştıklarını ve kendisini Samsun'a davet ettiklerini anlatan Tutu, genç teknik adamla görüşeceklerini ve şartlarda anlaştıkları takdirde sözleşme imzalayacaklarını duyurdu.

Başkan Tutu, kombine bilet almaları konusunda kırmızı-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulundu. Bugüne kadar satılan kombine bilet sayısının 60 olduğunu dile getiren Tutu, "Stadyum ve tesisler etrafındaki reklam panolarının kiralanması noktasında şehirden ciddi anlamda talep var. Bu bizleri oldukça sevindiriyor. Zorlu bir süreçten geçiyoruz, ekonomik anlamda. Ağlayarak ve dert yanarak takım yönetmeye çalışmıyoruz ama sıkıntımız çok fazla ve biz de o sıkıntılar çerçevesinde yapabileceklerimizi yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Bu arada bayramlaşma törenine, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Usta, Samsunspor'un yeni transferi Distel Zola da katıldı.