Melo'nun yerine Sandro

26 yaşında ve orta sahada defansif özellikleri ön planda olan Sandro Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt verdi... Cimbom Brezilyalı yıldızı kiralamak istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2015 Güncelleme 28 Haziran 2015, 00:45
Melo’nun yerine Sandro

İÇİNDEKİLER

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Independent, Galatasaray'ın Queens Park Rangers'ta forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Sandro ile ilgilendiğini iddia etti. Melo'nun yerine oyuncu arayana Galatasaray'ın, İngiltere'de çalışma izni sorunu yaşayan Sandro'ya teklif yaptığını ileri sürdü. Gazete, 26 yaşında ve orta sahada defansif özellikleri ön planda olan Sandro ile İtalyan, Çin ve Uzak Doğu kulüplerinin yanı sıra Galatasaray'ın da ilgilendiğini öne sürdü.

ÇALIŞMA İZNİNDE SORUN VAR
Independent'ın haberinde, Galatasaray'ın Sandro'yu kadrosuna katmak için kiralama formülünü düşündüğünü belirtildi. Sandro, geçtiğimiz sezon Queens Park Rangers'a transfer olmadan önce, 3 yıl Tottenham formasını giymişti. Tottenhamlı oyuncu, İngiltere'de şu anda vize problemiyle uğraşıyor. Sorunun çözülemediği takdirde Sandro'nun 1 yıla kadar Ada'ya girişi yasaklanacak. Gazete, Sandro'nun vize problemini çözse bile takımdan ayrılacağını iddia etti.

TOTTENHAM'DA 81 MAÇA ÇIKTI

Sandro
, geçtiğimiz sezon Queens Park Rangers'a transfer olmadan önce, 3 yıl Tottenham formasını giymişti. Tottenham' da ise 81 maça çıktı ve 3 gol attı. Güçlü fiziği ve mücadeleden vazgeçmeyen yapısı ile Melo'yu andıran başarılı futbolcunun, Şampiyonlar Ligi opsiyonu nedeniyle Galatasaray'a 'Hayır' demeyeceği ifade edildi. Galatasaray, oyuncuya yıllık 2.5 milyon euro civarında bir teklif yapmaya hazırlanıyor.