Yılın transfer çalımı

Transfer döneminde gelecek isimlerden çok takımdan ayrılacak futbolcuların konuşulduğu Beşiktaş büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 26 Haziran 2015, 10:46
Yılın transfer çalımı

İÇİNDEKİLER

Demba Ba'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Kara Kartallar, Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie'ye kancayı attı.

Hücum hattını klas ve kariyerli bir isimle süslemeyi planlayan Fikret Orman ve kurmayları, Manchester United'dan ayrılmak isteyen Robin van Persie'yle masaya oturdu. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin transferini bitirmeye uğraştığı Robin Van Persie için girişimlere başladı ve ilk görüşmeler Hollanda'da gerçekleşti. Tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlıların önerisine sıcak baktığını belirtti ve yıllık 4 milyon euro talep etti.

OĞUZHAN'IN AKIL HOCASI
Robin van Persie, Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'un da yakın arkadaşı. Oğuzhan'ın siyah-beyazlı kulübe transferinde, van Persie'nin de öğütleri etkili olmuştu. O dönem Arsenal'de oynayan van Persie, Oğuzhan'a düzenli forma giyebileği bir kulübe gitmesi gerektiğini söylemişti. Birlikte tatil de yapan ikili, İngiltere'de sık sık buluşuyor.