Selam sana şampiyon

Spor Toto Süper Lig'deki 20. şampiyonluğuna ulaşan ve 4. yıldızı takan Galatasaray, üstü açık otobüle geldiği TT Arena'da müthiş bir şovla karşılandı. Aslantepe "sarı-kırmızı" renklerine boyandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2015 Güncelleme 01 Haziran 2015, 00:39
Selam sana şampiyon

İÇİNDEKİLER

Dördüncü yıldızı armasına ekleyerek Türkiye'de bir ilke imza atan Galatasaray, şampiyonluk kupasını gövde gösterisiyle aldı. Tarihi gece sarı-kırmızılı futbolcuları taşıyan üstü açık otobüsen Florya'dan TT Arena'ya hareketiyle başladı. Oyuncular büyük coşkuyla stada giderken, Türk Telekom Arena'da da müthiş bir organizasyon vardı.

ANLATILMAZ, YAŞANIR
LAZER
gösterileri, konserler, sahaya yerleştirilmiş 4 yıldız, kupa seremonisi, efsane isimler, tarihi yolculuk, tezahüratlar... 'Anlatılmaz yaşanır' denecek, Muhteşem bir gece yaşandı Aslantepe'de... Yer sarı oldu, gök kırmızı... Dördüncü yıldız hem formaya, hem de gönüllere kazındı adeta...

SAMİ YEN'DEN ÇIKIŞ YOK!
SARI-KIRMIZILI futbolcular, üstü açık otobüsle İstanbul turu atarak TT Arena'ya gitti. G.Saray'ı taşıyan otobüs, yaklaşık 2 saatlik bir yolculuk sonrası Arena'ya ulaştı. Eski Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu yerde bir süre durup "Burası Ali Sami Yen, buradan çıkış yok" diye tezahürat yapan G.Saray kafilesi, eski mabedini unutmadığını gösterdi. Kafile Arena'da ise sevgi gösterileriyle karşılandı.

CHEDJOU'NUN YENİ İMAJI
CİMBOM'un başarılı defans oyuncusu Aurelien Chedjou, ilginç saç traşı ve imajıyla görenleri hayretler içerisinde bıraktı. Şampiyon olmaları halinde saçlarını sarı-kırmızı renklere boyatacağını söyleyen Kamerunlu, bu sözünü tuttu. Tecrübeli oyuncu törene kızıyla çıktı.

TURGAY ŞEREN'DEN MUSLERA'YA ALKIŞ
MİLLİ Takım ve G.Saray'ın efsane kalecisi Turgay Şeren, 4. yıldızın son parçasının takılması sonrası zemine tekerlekli sandalyesiyle gelerek, taraftarlara seslendi: "Karşınıza böyle çıkmak istemezdim. Ancak daha çok çalışarak ayağa kalkacağım. Artık kaleye geçemem ama Muslera'yı yakından takip edip başarısı için alkışlayacağım. En büyük G.Saray."

EŞLER DE TRİBÜNDE
G.SARAYLI futbolcuların eşleri, nişanlıları ve çocukları da dün akşam TT Arena'ya gelerek, muhteşem şova tanıklık etti. Bu arada eski başkan Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysay ve kızları, Ergin Ataman ile oğlu Sarp, Sneijder'in yakın arkadaşı Gökhan Saki ile efsane kaleci Turgay Şeren de statta yer aldı.

ŞARKILARLA COŞTURDULAR
ŞAMPİYONLUK töreni muhteşem bir şov kıvamında geçti. Kutlamaların başlangıcında Altay, Gökhan Keser, İrem Derici ve Gripin Grubu birer minik konser vererek, tribünleri coşturdu. Bu arada sarı-kırmızılı renklere gönül veren Kenan Doğulu ve Bengü ise kutlamaların 1 gün sonraya ertelenmesi nedeniyle, programları dolu olduğu için sahne alamadı.

YÖNETİM TRİBÜNDE
G.SARAY'ın eski yönetimi, Arena'daki 20. şampiyonluk kutlamalarında seremoniye çıkmama kararı aldı. Takım büyük coşkuyla stada girerken, Duygun Yarsuvat yönetiminin şampiyonluk kutlamasında seremoniye katılmayacağı öğrenildi. Yarsuvat bu konuda "Şampiyonluğu teknik heyet ve takım haketti. Orada olmamız doğru değil. Kutlamalara tribünden ortak olacağız" dedi.

'ŞÜKÜR 4. YILDIZI TAKTIK'
Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kutlamalardan önce bir konuşma yaparken "Allah'a şükür 4. yıldızı taktık. Futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi. Albayrak "Bütün stresi atıp taraftarımızla buluştuk. Arena yolu boyunca ve statta şampiyonluğu doyasıya yaşadık. Herkese hayırlı olsun. 1.5 yıl ayrı kaldım ama Duygun başkan emretti, talimat verdi; 'Geleceksin' dedi, ben de koşarak geldim. Böyle bir görevden kaçamazdım. Kaçsam da kendimi affetmezdim. G.Saray'dan hiçbir zaman kopmadım, kopamam" diye konuştu.

KEWELL UNUTULMADI
SARAY formasını giydiği dönemde taraftarın kalbini fetheden Avustralyalı futbolcu Kewell da unutulmadı. Tribünlerdeki binlerce taraftar, oyuncu statta olmasa da kutlamalar öncesinde yaptıkları tezahüratlarla Kewell'a sevgi gösterisinde bulundu. Avustralyalı yıldız, Cimbom'da 1 şampiyonluk yaşamıştı.

İREM DERİCİ ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

TT Arena'daki kutlamalarda sahneye çıkan sanatçılardan İrem Derici, "Dualar Eder İnsan" şarkısını seslendirirken tribünlerin tamamı şarkıya eşlik etti. İrem Derici, parçasını seslendirdikten sonra taraftarlara üçlü çektirdi.