Herkes rütbesini bilecek

2002'deki şampiyonluktan sonra da aynı sloganla tribünleri inleten Galatasaray taraftarı, dünkü Beşiktaş maçından önce ve sonra hep bir ağızdan' Herkes rütbesini bilecek' diye haykırdı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, sosyal medyadan ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de göndermelerde bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2015 Güncelleme 25 Mayıs 2015, 01:39
Herkes rütbesini bilecek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray taraftarı adeta zafer sarhoşu! Beşiktaş'ı 2-0 yenerek şampiyonluk için gün sayan Sarı-Kırmızılı taraftarlar dünkü koreografi ile adeta gövde gösterisi yaptı. Koreografide yazan, 'Herkes rütbesini bilecek' sloganı dün sosyal medyada hashtag oldu. Galatasaray taraftarı 20. şampiyonluğa yani 4. yıldıza koşarken bu sloganı bir kez daha hatırlattı. Galatasaray taraftarları, 2002 yılında 15. şampiyonluğu kazandıkları zaman da 'Herkes rütbesini bilecek' sloganını gündeme getirmişti. Galatasaray taraftarı, 4 yıldıza koşarken ezeli rakibi Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, sosyal medyadaki mesajlarıyla Fenerbahçeliler'i kızdıran mesajlarıyla gece boyu ezeli rakiplerini kızdırdılar. Beşiktaş'ı yenerek 20. zaferi için gün sayan Galatasaray'da taraftarlar, attıkları mesajlarda, "Türkiye'de tek büyük var. O da Galatasaray"
şeklinde mesajlar gönderdi.

G.SARAY VARKEN 4. YILDIZI ALMAK KİMİN HADDİNE!

Galatasaray taraftarı, Türk Telekom Arena'daki maçtan önce Kenan Doğulu'nun şarkısı, 'Rütbeni Bilicen' şarkısıyla kendinden geçti. Galatasaray taraftarlarının sosyal medyada attığı mesajlardan bazıları şunlar: "İlklerin takımı Galatasaray. Sarı-Kırmızı renkler yine tarih yazıyor", "Galatasaray varken 4. yıldız almak kimin haddine", "F.Bahçe'ye geçmiş olsun. Artık yapacak birşey yok. En büyük G.Saray", "Hamza hocayla 4. yıldıza. Helal olsun size"