Bilic defteri resmen kapandı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gelecek sezon siyah-beyazlı takımın başında olmayacağını açıkladı.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 24 Mayıs 2015, 23:49
Bilic defteri resmen kapandı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gelecek sezon siyah-beyazlı takımın başında olmayacağını açıkladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gelecek sezon takımın başında olmayacağını açıkladı. Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a karşı alınan 2-0'lık yenilginin ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, "(Yönetimle) bir toplantı yaptık. Bunu bu şekilde duyurmak bana doğru ve adil gelmiyor. Tabii ki de bir karar aldık. Zaten kararı da biliyorsunuz. Tabii ki Beşiktaş teknik direktörü olarak devam etmeyeceğim" dedi.

"G.SARAY 2 POZİSYONU VARDI"

G.Saray'a oyun olarak üstünlük kurduklarını belirtn Bilic, "G.Sarayı tebrik eden. Bugün rakibe bariz üstünlük kuran oyuncularımı tebrik ediyorum. G.saray 2 pozisyon yakaladı. Bunları iyi değerlendirerek galibiyete ulaştı. Biz maç boyunda çok önemli fırsatlar yakaladık ama bir şekilde golü atamadık. Bu sezon büyük maçların tümünde daha iyi olan, doğru pozisyonları bulan bizdik ama bir şekilde sahadan yenik ayrılan biz olduk. Bu akşam şanssız olabildiğimiz söylenebilir ama bu pek çok defa tekrarlıyorsa bir yerde eksikliğiniz vardır demektir." dedi

"SNEIJDER'İN GOLÜNE BAKIN"

Beşiktaş'ta kalite eksikliği olduğunu itiraf eden Hırvat teknik adam, "Büyük maçlarda şanssız olduğunu söyleyebilirisiniz ya da tecrübe olarak eksik kaldığımızı söyleyebilirsiniz. Ama ekstra olarak kalite olarak eksik kaldığımız ortada. Bir örnek vereceğim. Sneijder'in bugün attığı gol, Sneijder bu golü 30 defa atmıştır. Inter'de, Ajax'ta, G.Saray'da… Sezonun geneline baktığınızda maalesef bu kalite farkı belirleyici oluyor." ifadelerini kullandı.

"FUTBOLCULARIMLA GURUR DUYUYORUM"

Gurur duyacağı işler başardıklarını kaydeden Bilic, "2 sezondan beri çıkardığımız işten gurur duyuyorum. İyi anılar ve hatıralar biriktirdim. 2 yıl boyunca 7 gün 24 saat elimden geleni vermeye çalıştım. Böyle bir kulüpte mutlak hedef, şampiyon olmak. 2 sezon üst üste şampiyon olamayınca 'elveda' diyip ayrılabilirsiniz.

"KESİNLİKLE KIZGIN DEĞİLİM"

Bir hafta öncesine kadar ligde şampiyonluk yarışın içindeydik. Güzel günler geçirdik. Mutlak hedef şampiyonluk. Hedef tutmamışsa yollar ayrılıyor. Kesinlikle kızgın değilim, ancak ve ancak üzgün olabilirim. Bu karar duyulmamışsa çok önemli maç olmasından. Hem şampiyonluk için hem bizim için önemli maçtı" açıklamasını yaptı.