Galatasaray bombayı patlatıyor!

23 Mayıs'ta olağan seçimli genel kurula gidicek olan Galatasaray'da önümüzdeki sezon için transfer hazırlıkları şimdiden başladı.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 07 Mayıs 2015, 19:46
Galatasaray bombayı patlatıyor!

İÇİNDEKİLER

Başkanlığın en güçlü adayı olan Dursun Özbek'in transfer heyeti iki yıldız ismi sarı kırmızı takımın kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Bu sezon defans hattında oldukça sıkıntı çeken ve bu soruna Hamza Hamzaoğlu yönetimde de çözüm bulamayan Galatasaray, gelecek sezon bu sıkıntıdan kurutulmak için İtalya'nın iki büyük devinde forma giyen iki yıldıza göz koydu. Galatasaray'ın bu iki ismi yeni sezonda kesinlikle kadrosuna katması bekleniyor.

Taraftarı heyecanladıracak bu iki isimse tarihinin en kötü sezonunu geçiren Milan'da oynayan Philippe Mexès. Roma'dan 2011 yılında 10 milyon euroya Milan'a transfer olan 33 yaşındaki Fransıs oyuncu Mexes'in İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2015 sezonunun sonunda sona eriyor. Galatasaray'ın amacı bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak.

33 yaşında ve 1.87 boyunda olan Mexes özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor.



Diğer isimse Seri A'yı bu sezon şampiyon olarak bitiren Juventus'ta forma giyen Angelo Ogbonna. 2013 yılında Torino ekibineden 13 milyon euroya Juventus ekibine transfer olan Ogbonna henüz 27 yaşında. Stoperde görev yapan ve sol ayağına oldukça hakim olan Ogbonna'ın değeri en az 10 milyon euro.



Bu sezon Seri A'da 21 çamta görev yapan ve 1453 dakika forma giyen Nijerya asılllı İtalyan oyuncu Ogbonna'nın Juventus ile sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.