Yırtık pantalonla 50 dakika

Skor 4-0 olunca büyük sevinç yaşayan Guardiola'nın pantalonu yırtıldı. Devre arasında üstünü değiştirmeyen Pep alay konusu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2015 Güncelleme 23 Nisan 2015, 00:00
Yırtık pantalonla 50 dakika

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Porto'yu konuk eden Bayern Münih'te teknik direktör Pep Guardiola'nın başına çok ilginç bir olay geldi. İlk maçı 3-1 kaybeden Bayern Münih, Allianz Arena'da oynanan maçı 6-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı... Ancak bu hiç de kolay olmadı. Sahada futbolcular canını dişine takarken saha kenarında da Bayern'in teknik direktörü bir an olsun bile yerinde duramadı. Sürekli oyuncularına talimatlar veren Guardiola 40. dakikada skoru 5-0 yapınca adeta çıldırdı... Büyük sevinç yaşayan İspanyol teknik adamın pantolonu yırtıldı. Maçın resmi yayınına da yansıyan görüntü sosyal medyada kısa sürede milyonlarca kez paylaşıldı. Guardiola devre arasında pantalonunu değiştirmedi ve 90 dakika öyle durdu.

MAÇTA KIRILMADIK REKOR KALMADI!
Bu farklı galibiyetle Bayern'de birçok rekor kırıldı. Lewandowski, Bayern'i 3-0 öne geçirirken, bu golden önce Alman ekibi 26 pas yaptı ve 2015-16'da turnuva pas rekoru kırıldı. Bayern ayrıca üstüste 4. sezonunda da Devler Ligi'nde yarı finale yükseldi. Thomas Müller, Şampiyonlar Ligi'nde 27 gole ulaştı ve 26 gollü eski Bayern Münih'li Gomez'i geçerek, en golcü oyuncu oldu.
Sosyal medya boş durur mu?
GEÇDİLER DALGASINI


Maç esnasında pantolonu yırtılan Guardiola için milyonlarca tweet atıldı ve alay konusu oldu.

@zikogencer: Adam yırtık pantalonla tarih yazdı.

@tufancete: Fakat çok iyi yerden yırtılmış. Mazallah!

@hkoca34 Sen maç kazanmak için yırtınmak tabirini yanlış anlamışsın #Guardiola

@mahmutbeyspor Pantolu yırtık Anadolu çocuğu #Guardio