De Jong savaşı kapıda

Hollandalı yıldız için devre arasında da çok ciddi girişimde bulunan Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe'nin de devreye girmesi sonrasında çalışmalara hız verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2015 Güncelleme 02 Nisan 2015, 02:24
De Jong savaşı kapıda

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonu başlamadı ama gündem giderek ısınıyor... Trabzonspor'un uzun süredir listesinde olan Nigel de Jong için Fenerbahçe'nin harekete geçmesiyle ortalık karıştı. Bordo- Mavili yönetim, İtalya'da Milan formasını giyen Hollandalı futbolcu için devre arasında girişimlere başlamış fakat sonuç alamamıştı. Bunun üzerine Nigel De Jong'u yeni sezonda kadrosuna katmak için plan yapmaya başlayan Trabzonspor geçtiğimiz hafta menajerler aracılığıyla temaslara yeniden start vermişti. Fakat önceki gün İtalyan basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe de Hollandalı orta alan oyuncusu için devreye girmiş durumda. Hatta Sarı-Lacivertli kulübün Dirk Kuyt kozunu kullanarak transferde önemli bir mesafe kattettiği de öne sürülüyor. Trabzonspor yönetimi bu gelişme üzerine De Jong'un transferi için girişimlere hız verme kararı aldı.

HACIOSMANOĞLU DAHA ISRARCI DAVRANACAK

Bu sezon orta alan oyuncularından defansif anlamda verim alamayan Ersun Yanal'ın da yöneticilerle yaptığı görüşmede, De Jong transferinin mutlaka bitirilmesini istediği belirtildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da özellikle Fenerbahçe'nin de girişimlere başlaması üzerine transferde daha ısrarcı davranacağı gelen bilgiler arasında. Hacıosmanoğlu, Constant trans- feri sırasında Milan'la kurduğu iyi ilişkileri koz olarak kullanmayı planlıyor.