Ersun hoca ile tarih yazacağız

Başkan Hacıosmanoğlu, Fotomaç'a bomba gibi açıklamalar yaptı: "Ersun Yanal ile uyum içinde çalışıyoruz ve hiçbir sorunumuz yok. Taraftarlarımız da hocamızı çok seviyor ve güveniyor. Ersun hoca gelecek yıl Trabzonspor'u şampiyon yapacak"

Giriş Tarihi 24 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 24 Şubat 2015, 10:11
Ersun hoca ile tarih yazacağız

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli yenilgisi ve Kasımpaşa beraberliği sonrasında eleştiri oklarına hedef olan Ersun Yanal'a sahip çıktı. Hacıosmanoğlu, Fotomaç'a yaptığı bomba gibi açıklamalarda camianın ve taraftarların yüreğine su serpti. Bordo- mavili kulübün başkanı şunları söyledi: "Ersun hoca bizim için çok değerli bir teknik adam. Onunla uyum içinde çalışıyoruz. Bu sezon hakem hatalarından çok canımız yandı. Son oynadığımız Kasımpaşa maçında rakip 10 kişi kalmalıydı ama Cüneyt Çakır, Alpaslan'ın Deniz'e yaptığı sert müdahaleyi göremediği için kırmızı kartı atladı. Çünkü Cüneyt hocanın görüş alanında başka oyuncular da vardı. Ama burada hakemin bir art niyeti yok. Görememesi talihsizlik. Bu sezon hakem hatalarından çok canımız yandı. Hakem hataları, sakatlıklar, bazı maçlarda da futbol şansının yanımızda olmayışı bizi çok etkiledi.

TARAFTAR YANAL'I SEVİYOR

Bunda Ersun hocanın ne suçu var! Hocamız bir çekirdek kadro kurmaya çalışıyor. Sezon bitene kadar ideal bir kadro oluşturup, birkaç takviye ile Yanal'ın nasıl usta bir kadro mühendisi olduğunu herkes görecek. Taraftarlarımız, Ersun hocayı çok seviyor ve güveniyor. Sabırlı olmak lazım. Biz yönetim olarak Ersun Yanal ile uzun yıllar çalışmayı planlıyoruz. Trabzonspor özlediği şampiyonluğa Ersun Yanal ile ulaşacak. Hocamız bize 'Bu Trabzonspor'u gelecek sezon şampiyon yapacağım' diye söz verdi. Ona yürekten inanıyoruz. Trabzonspor sevdalıları da teknik heyetimize güvensin. Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecek bir takımın temelini attık."