Bilic'in eseri

Hırvat hoca Demba Ba'nın yokluğunda maça Gökhan ve Atiba ile başlamadı. 2. yarı Serdar ve Motta'yı çıkarırken yerine aldığı Atiba'yı sağa çekerek şaşırttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2015 Güncelleme 23 Şubat 2015, 00:26
Bilic’in eseri

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ağır yaralı... Siyah-Beyazlı takım zorlu Eskişehir deplasmanında 1-0 mağlup olarak liderliği kaybetti. Kartal hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool önünde aldığı 1-0'lık yenilginin ardından dün de kritik deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 mağlup olarak şok üstüne şok yaşadı. Bu maçta alınan sonuçtan çok Teknik Direktör Bilic'in yaptığı hatalar maça damgasını vurdu. Demba Ba gibi önemli bir silahın yokluğunda Gökhan Töre ve Atiba iki önemli kozunu maça kulübede başlatan Hırvat hoca inanılmaz yanlışlıklar yaptı. Necip'i stoper olarak ilk 11'de oynatan Bilic, Franco'yu kadroya almadı. Haftalardır formsuz olan Oğuzhan'la maça başlaması da otoriteler tarafından büyük bir hata olarak yorumlandı. 1-0'dan sonra Olcay'ı sağa, Kerim Frei'ı sola kaydıran Bilic takımın kimyasıyla oynadı. 2. yarıda Serdar ve Motta'yı çıkardıktan sonra oyuna aldığı Atiba'yı da sağa çekerek herkesi şaşırtan Bilic maç içinde oyunu lehine çevirecek hiçbir hamle yapamadı.

LIVERPOOL MAÇI ÜZERİMİZDE BÜYÜK TAHRİBAT YAPTI
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Bilic maçtan sonra Eskişehirspor'u kutladı. Hırvat hoca Liverpool maçının önemli bir tahribat yaptığını söyleyerek, "Enerjimiz düşüktü. 2. yarıda zinde oyuncuları sahaya sürdük. İlk yarıda fena değildik ama şanssız bir gol yedik. Bazı zinde oyuncuları sahaya sürdük ama yeterli olmadı" dedi. 3 puanı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyleyen Bilic, "Toparlanmak zorundayız. Sadece Liverpool maçına değil bir sonraki lig maçına da çok iyi hazırlanmak zorundayız" diye konuştu.