Hayat öpücüğü

G.Saray, 20'de Umut Bulut ile öne geçti... 27'de Sissoko eşitliği getirdi. İkinci yarıda sahasından çıkamayan ve kötü oynayan Aslan 87'de Selçuk İnan ile 3 puanı almasını bildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2015 Güncelleme 10 Şubat 2015, 00:42
Hayat öpücüğü

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada Eskişehir'i deplasmanda 2-1 yendi. Henüz 2. dakikada Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Melo'nun hatasıyla topla buluşan Mori, ceza alanı ön bölümünden ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama Muslera son anda topu kornere gönderdi. 7'de Galatasaray etkili geldi. Sol kanattan gelişen atakta Umut'u önüne atılan topta Umut, Selçuk'a pas verse Selçuk kaleci ile karşı karşıya kalacaktı ama Umut pas vermekte geç kalınca savunma araya girdi. Atağın devamında Galatasaray korner kazandı. 20'de topla buluşan Sneijder, ceza alanına kadar gelip sol çaprazdan ceza alanına giren Umut'a pasını verdi. Tecrübeli oyuncu, karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. İlk pozisyonda Boffin topu kurtardı ama dönen topu Umut boş kaleye gönderdi.

ÖNCE UMUT KAÇIRDI... SONRA SELÇUK İNAN ATTI

27'DE Eskişehirsporlu Kamil Ahmet'in ortasında Muslera'nın parmaklarının ucuyla dokunduğu topu arka direk yakınlarında Sissoko kaleye gönderdi: 1-1. 49. dakikada Emre Çolak'ın ortasına arka direkter Umut dokunamadı. 84'te Umut Bulut kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü yapamadı. 86. dakikada Eskişehirspor'dan Emre'nin şutu direkten döndü. 87'de Olcan Adın'ın ortasına kale dibinde kaptan Selçuk İnan dokundu ve takımına 3 puanı getirdi.