Takımı sahadan çekerim

Bülent Yıldırım'ın adil yönetim göstermesini isteyenT rabzon Başkanı Hacıosmanoğlu, "F.Bahçe maçında hakem hatasıyla puan kaybetmek istemiyorum... Fakat canımız yanarsa, takımı sahadan çekerim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2015 Güncelleme 06 Şubat 2015, 00:51
Takımı sahadan çekerim

İÇİNDEKİLER

Türkiye yarın Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçına kilitlenmiş durumda... Herkesin sonucunu merakla beklediği dev mücadele öncesi TAKVİM'e konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu şok edici ifadeler kullandı... Dün MHK tarafından maça atanan Bülent Yıldırım'ın adil bir yönetim göstermesini isteyen Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe maçını cezalı olduğum için TV'den izleyeceğim. Maçta aleyhimize, canımızı yakacak hakem hatası olursa, derhal kulübedekileri ve statta maçı izleyenyönetici arkadaşlarımı arayarak takımı sahadan çektireceğim. Trabzonspor sezon başından beri hakem hataları yüzünden çok puan kaybetti. Fenerbahçe maçında hakem hatası sonucunda puan kaybetmek istemiyoruz. Maçı hak eden kazansın. Adil bir hakem yönetimi istiyoruz. Ve 90 dakika sonunda kim hakettiyse o maçı kazansın. Biz temiz futbol istiyoruz" ifadesini kullandı.

DEMİRÖREN VE NAMOĞLU'NA DA İLETTİM!
Aldığı bu kararı Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Merkez Hakem Komitesi Başkanı Yusuf Namoğlu'na da ilettiğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kasti bir hakem hatasıyla yenilmektense hükmen mağlubiyet almayı tercih ederim. Trabzonspor çok büyük bir camiadır kimseye yem olmaz. Ne olursa olsun kararımı uygulamakta çok kararlıyım" diye konuştu.