Demba Ba taraftarı namaza götürüyor

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Demba Ba, şampiyon olmaları halinde Beşiktaş taraftarını Sultanahmet Cami'nde sabah namazına beklediğini belirtti.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 02 Şubat 2015, 17:11
Demba Ba taraftarı namaza götürüyor

İÇİNDEKİLER

FourFourTwo'ya konuşan Demba Ba ayrıca, bir taraftarı da sabah namazına kaldırmak için aradığını ama cevap vermediğini söyledi.

İşte Demba Ba'nın açıklamalarından bazı başlıklar;

*Şampiyon olursak taraftarlarımızı Sultanahmet Cami'nde sabah namazına bekliyorum! Ama özellikle sabah namazına. Biz o kadar uğraşıp şampiyon olduktan sonra onlar da bir sabah erken kalksın artık!

*Gün doğarken namaz kılmak için uyanıp camiye gidiyorum. Eve dönüp biraz daha uyuyup antrenman için yeniden kalkıyorum. Antrenmandan dönüp uyuyorum, uyandığımda eşimle ve çocuklarımla vakit geçiriyorum. Arada namazlar var tabii ki. Akşam eve dönüyorum ve tabii ki yine uyuyorum!

- Twitter'dan bir takipçin sana "Sabah namazına kalkamıyorum, beni uyandırır mısın?" demişti. Sen de "Numaranı ver" dedin. Onu aradın mı?
- Aradım (gülüyor)! Sabah namazına çok yakın bir vakitte kalktım. Aklıma hemen o geldi. Apar topar evden çıktım, hızlı hızlı camiye yürürken verdiği numarayı sürekli aradım. Aradım, aradım, aradım, cevap vermedi! Galiba yanlış bir numara yazmış.