Buca siftah yaptı

PTT 1. Lig'de ilk 4 hafta 3 puanı bir arada göremeyen Bucaspor, Bolu'yu 3-2 yenerek derin bir nefes aldı. Buca'nın gollerini İskender (2) ve Gökhan atarken, konuk ekip Bolu'nun sayıları Emre ve Ali Dere'den geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2014 Güncelleme 06 Ekim 2014, 00:00
Buca siftah yaptı

İÇİNDEKİLER

PTT 1. Lig'de dün oynanan önemli maçta Bucaspor, seyircisi önünde ağırladığı Boluspor'u 3-2 yendi. Bu sonuçla puanını 5'e çıkartan Bucaspor ilk galibiyetine imza atmış oldu ve gelecek haftalar için umutlandı. Boluspor ise üst üste 3. mağlubiyetini alarak düşüşünü devam ettirdi. Bucaspor'a 3 puan getiren golleri 7 ve 90. dakikalarda İskender Alın, 45+2'de Gökhan Sinanoğlu kaydederken, Boluspor'un gollerini 70. dakikada Emre Kılınç ve 90+3'te Ali Dere kaydetti. Boluspor'da Ali Dere 85. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bucaspor ise 86. dakikada Erkan Taşkıran'ın ayağından bir penaltı kaçırdı.

BOLUNUN HOCASI REHA ERGİNER TRİBÜNE YOLLANDI
Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer Bucaspor'un 3. golünün ardından yaptığı şiddetli itirazlar nedeniyle maçın hakemi Suat Arslanboğa tarafından saha dışına gönderildi. PTT 1. Lig'e ilk galibiyetini alan Bucaspor önümüzdeki hafta zorlu Kayseri deplasmanında ter dökecek. Üst üste 3. mağlubiyetini alan Boluspor, konuk edeceği Altınordu karşısında kötü gidişe son vermeye çalışacak.