F.Bahçe'den Antep'e tek kurşun

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanan karşılaşma sarı lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2014, 22:31
F.Bahçe’den Antep’e tek kurşun

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Karabükspor galibiyetiyle lige başlayan, geçtimiz hafta ise Trabzonspor deplasmanından 1 puanla ayrılan sarı-lacivertliler, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladığı Güney Doğu ekibini Emre Belözoğlu'nun 82. dakikadak, penaltı 1-0 mağlup etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada İbrahim Akın'ın ceza alanı dışından sert şutunda, savunmada Alves'e çarpan topu, kaleci Mert Günok kornere tokatladı.

4. dakikada Mehmet Topal'ın ceza alanı dışından kaleye uzak mesafeden vuruşunda, top yandan auta çıktı.

6. dakikada Emenike'nin ceza alanı dışından sert şutunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

23. dakikada Mustafa Durak'ın ceza yayı önünden vuruşunda, kaleci Mert Günok uzanarak, topu kornere çeldi.

24. dakikada sağdan İbrahim Akın'ın kullandığı korner atışında, yükselen kaleci Mert Günok, topu elinden kaçırdı. Altıpasa düşen topa bir kez daha hamle yapan Mert, meşin yuvarlağı kontrol etti.

25. dakikada Diego'nun ceza alanı dışından sert şutunda, top yandan auta çıktı.

29. dakikada sağdan ceza alanına giren Gökhan Gönül'ün yerden ortasında, Emenike'nin müsait durumda vuruşunda, kaleci Eray Birniçan iki hamlede topu kontrol etti.

31. dakikada ceza alanı dışından İbrahim Akın'ın yerden sert şutunda, kaleci Mert Günok üzerine gelen topa sahip oldu.

45. dakikada Gökhan Gönül'ün ceza alanı dışından vuruşunda, kaleci Eray Birniçan üzerine gelen topu iki hamlede kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 berabere tamamlandı.

48. dakikada sol kanattan Diego'nun kullandığı köşe vuruşunda, Emre'nin ceza sahası dışından gelişine sert vuruşunda top az farkla auta gitti.

52. dakikada sağ kanattan İbrahim'in kullandığı korner atışında, kale önünde Chico'nun kafa vuruşunda top kaleci Mert'te kaldı.

61. dakikada Caner'in sol kanattan kullandığı kornerde, ceza sahasında iyi yükselen Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda top direğin yanından auta gitti.

64. dakikada Alper'in ceza sahası dışından ortaladığı topa, Sow'un kale önünde yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

65. dakikada İbrahim Akın'ın pasında topla buluşan Oğulcan'ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden sert şutu yandan auta gitti.

80. dakikada ceza sahası içerisinde Şenol'un Gökhan Gönül'e yaptığı müdahale sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Emre Belözoğlu topu kalecinin sağından ağlarla gönderdi. 1-0

89. dakikada Kuyt'un ceza sahasının dışından sert vuruşunda kaleci Eray topu iki hamlede kontrol etti.


MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yaptıkları mücadelede, Trabzonspor maçının 11'ini değiştirmedi.

Geçen hafta deplasmanda bordo-mavili ekibe karşı Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Emenike, Diego, Kuyt ve Sow'dan oluşan 11'i sahaya süren Kartal, Gaziantepspor mücadelesinde de aynı kadroyu görevlendirirken, sadece hücum hattındakı oyuncuların yerleşiminde değişiklik yaptı.

Kuyt daha önce olduğu gibi orta alanın sağında, Sow da solunda görev yaparken, forvette Emenike yer aldı.

Sarı-lacivertli takımda cezalı kaleci Volkan Demirel'in yanı sıra sakatlığı bulunan Meireles ve Egemen Korkmaz ile Serdar Kesimal da maç kadrosunda yer almadı.

- Kombine biletli taraftarlar izledi

Fenerbahçe Kulübü, passolig sistemi için anlaşma yapmasına rağmen, bu maç öncesi bilet satışı için çözüm bulunamadığı için karşılaşmayı sadece kombine biletli taraftarlar tribünden izleyebildi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda özellikle kale arkası tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

Passolig ile sadece bilet satışını kapsayan sınırlı bir işbirliği sözleşmesi imzalandığını duyuran sarı-lacivertli kulüp, maç öncesi yaptığı açıklamada, kombine bileti olmayan taraftarın da stada girebilmesi için yaşanan sorunun giderilmesine ilişkin geçici bir çözüm üretilemediğini, sadece kombine bileti olanlara verilen elektronik bilete sahip taraftarların karşılaşmayı izleyebileceğini bildirdi.

Gaziantepsporlu futbolcular, seremoniye "İstanbul İtfaiyesi 300 yaşında" yazılı pankartla çıktı.