A Spor'dan iddialı başlangıç -CANLI-

Sporun tüm branşlarını ekrana taşıyacak olan A Spor, yayın hayatına 'merhaba' dedi. Yüksek kalite HD yayınlarla sporun heyecanı, keyfi ve eğlencesi artık A Spor'da yaşanacak.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 18 Eylül 2014, 12:11
A Spor’dan iddialı başlangıç -CANLI-

İÇİNDEKİLER

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yepyeni bir spor kanalı olan A Spor, yayın hayatına dün gece başladı. Sporun tüm branşlarını ekranlara taşıyacak olan A Spor, bundan böyle sporseverlerin bir numaralı adresi olacak. Yüksek kalite HD yayınlarla, Türkiye Kupası maçlarının yanı sıra, Süper Lig heyecanını da futbol dünyasının usta isimleriyle izleyenlerine aktaracak olan A Spor; futboldan, basketbola, voleyboldan, motor sporlarına kadar tüm spor branşlarından naklen yayınlar, özel programlar, haberler, röportajlar ve çarpıcı görüntüler ile spor yayıncılığına yeni bir soluk getirecek.

SABAHTAN AKŞAMA SPOR

A Spor, her sabah 07.00'de 'Sabah Sporu' ile güne başlayacak. Programda, haberler, gazete başlıkları, yeni günün gündemi ile yeni gelişmelere ilişkin yorum ve analizler ekrana gelecek. Her sabah usta bir spor yorumcusu günün olaylarını değerlendirecek. Kanalda hafta içi her gün saat 22.00'de 'Futbol A' yayınlanacak. Programda, Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç, Turgay Demir, Olcay Çakır, Bülent Timurlenk ve Haldun Domaç gibi usta isimler analizler yapacak.

SERKAN KORKMAZ: EKRANLARA YENİ BİR SOLUK GELDİ
A Haber Spor Müdürü Serkan Korkmaz, kanalın spor yayıncılığına yeni bir soluk getireceğini belirterek şunları söyledi: "A Spor'un yayın hayatına başlaması Türk medyası ve Türk sporu açısından olumlu anlamda kırılma noktası olacak. Yeni bir soluk ve yeni bir dönemin habercisi olacak.. Dürüst, objektif, doğru yayıncılık ilkelerinden taviz vermeyeceğiz."

A SPOR; Türksat 4A Uydusu Frekans: 12053 Mhz Symbol Rate: 27500 , Polarizasyon: H (Yatay) FEC : 5/6 bilgileri kullanılarak izlenebilecek.

A SPOR'U CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ