Cimbom'a Kazak piyangosu

Forma sponsorluğu için arayışlarını sürdüren Galatasaray'a Kazakistan'dan flaş bir teklif geldi. Ülkenin en büyük petrol şirketlerinden Kazmunaigas göğüs ve kol reklamı için Başkan Aysal'a yıllık 12 milyon Euro önerdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2014 Güncelleme 23 Temmuz 2014, 00:40
Cimbom’a Kazak piyangosu

İÇİNDEKİLER

TÜrk Telekom ve Avea ile sözleşmenin sona ermesinin ardından forma sponsorluğu için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Şu ana kadar görüşme yapılan şirketlerden beklediği teklifi alamayan Sarı- Kırmızılılar'ın rotası sürpriz bir şekilde Kazakistan'a döndü.

BİR PETROL DEVİ!

Ülkenin en önemli petrol şirketlerinden Kazmunaigas, Galatasaray'a yıllık 12 milyon Euro'luk teklif sundu. Teklifin 9.5 milyon Euro'sunun göğüs, 2.5 milyon Euro'sunun ise kol reklam için olduğu gelen bilgiler arasında.

TAM 60 MİLYON EURO!

Eğer teklif kabul edilirse 5 yıllık bir anlaşma yapılacağı ve Galatasaray'ın 60 milyon Euro'luk bir gelirin sahibi olacağı belirtiliyor. Başkan Ünal Aysal'ın kulübe yapılan yazılı teklif sonrasında Kazakistan'a giderek Kazmunaigas şirketiyle masaya oturduğu da gelen bilgiler arasında.

AYSAL '15' İSTİYOR!
Başkan Ünal Aysal'ın kafasından geçen rakamın yıllık 15 milyon Euro olduğu, Kazak şirketinin bu rakama çıkması için kıran kırana pazarlıkların yapacağı da ifade ediliyor.