Kolo Toure bitiyor

Boşnak hocanın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Kolo Toure'yi bitirmeye yaklaştı. Liverpool'la yapılacak son görüşme sonrası imzalar atılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2014 Güncelleme 17 Temmuz 2014, 00:25
Kolo Toure bitiyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor yabancı transferinde bomba patlatmaya çok yakın. Teknik direktörlüğe Vahid Halilhodzic'i getiren Bordo-Mavililer Boşnak hocanın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Trabzonspor Yönetimi daha önce gündemine aldığı Liverpool'un 33 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Kolo Toure için son darbeyi vurmaya hazırlanıyor. Fildişi Sahili Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde Kolo Toure'nin hocası olan Vahid Halilhodzic'in tecrübeli oyuncunun mutlaka alınmasını istedi. Liverpool'la pazarlık halinde olan Bordo-Mavili yönetimin İngiliz kulübüyle büyük ölçüde anlaştığı ortaya çıktı. Arada kalan küçük pürüzlerin de giderilmesinin an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında. Kolo Toure'nin Trabzonspor'a gelmeyi çok istediği ve kendisine ödenecek yıllık rakamda kolaylık sağlayacağı belirtildi.

TRANSFERİN 2 GÜN İÇİNDE BİTMESİ BEKLENİYOR
Halilhodzic'in Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede, "Kolo Toure tecrübesiyle savunma için bize çok büyük güç verir. Futbolda en verimli dönemini yaşıyor. Gereken fedakarlığı yaparsanız önemli bir adım atarız" dediği öğrenildi. Bu görüşmeden sonra Trabzonspor Yönetimi'nin bu transferi en geç 2 gün içinde bitirmeyi planladığı gelen bilgiler arasında.