Prandelli: "Şampiyonluk için geldim"

Galatasaray, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına bugün yeni teknik direktörü Cesare Prandelli eşliğinde başladı.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 11 Temmuz 2014, 18:32
Prandelli: Şampiyonluk için geldim

İÇİNDEKİLER

Sarı-kırmızılı takım yeni sezon hazırlıklarına bugün start verdi. Roberto Mancini'nin istifasının ardından göreve getirilen İtalyan Cesare Prandelli, Galatasaray'ın başında bugün ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM"
Sarı-kırmızılıların bugün gerçekleştireceği antrenman öncesi yeni teknik direktör Cesare Prandelli futbolcuları antrenman sahasının girişinde karşılayarak tek tek tokalaştı. Sıcak davranışlarıyla dikkat çeken İtalyan teknik adam, daha sonra futbolcularla sahanın ortasında bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında 'Galatasaray'a şampiyon olmak için geldim' diyen Cesare Prandelli'nin futbolculardan bu sezon 20. şampiyonluk adına savaşmalarını istediği de bildirildi. Öte yandan, Prandelli'nin geçen sezonun ikinci yarısında talihsiz bir sakatlık geçiren Portekizli genç yetenek Bruma ile yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

"10 FUTBOLCU KAMP KADROSUNDA YOK"
Sarı-kırmızılı takımda izinli olan Selçuk, Burak, Melo ve Hakan Pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacak. Ayrıca Sabri, Gökhan, Engin Baytar, Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan, Kaan Baysal, Endoğan Adili, Ontivero, Eboue ve Dany, Cesare Prandelli tarafından yurt dışı kampı kadrosuna dahil edilmezken, bu futbolcuların tesislerde önümüzdeki hafta içerisinde çalışmalara başlayacağı belirtildi.

"3 FUTBOLCUYA DÜNYA KUPASI RÖTARI"
2014 Dünya Kupası'nda milli takımlarının formasını giyen Muslera ve Chedjou'nun kampa sonradan dahil olacağı ve yarı finale kadar yükselen Hollanda'nın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in de Galatasaray'ın yurtdışı kampına en geç katılacak futbolcu olacağı bildirildi.