Cimbom'da rota Samuel Eto'o

Chelsea'den ayrılan ve bonservisi elinde olan Eto'o'nun menajeri Sarı-Kırmızılı yönetimle temasa geçti. Şampiyonlar Ligi için kadroya mutlaka forvet takviyesi yapmak isteyen Başkan Ünal Aysal da yöneticilere bu transfer için talimat verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2014 Güncelleme 03 Temmuz 2014, 00:51
Cimbom’da rota Samuel Eto’o

İÇİNDEKİLER

Cimbom teknik direktörü olmadan transfer atağına geçti!.. Roberto Mancini'nin koltuğunu henüz dolduramayan Galatasaray yönetimi, Başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla transferle gaza bastı. Olcan Adın'ı kadrosuna katan, Mevlüt Erdinç'i bitirmesi an meselesi olan Sarı- Kırmızılılar'ın gündemine şimdi de Samuel Eto'o girdi. Geçtiğimiz günlerde Chelsea ile yollarını ayıran Kamerunlu golcünün menajerinin Galatasaray'la temasa geçtiği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi için mutlaka forvet transferi yapmak isteyen Başkan Aysal'ın da yöneticilere talimat verdiği belirtiliyor.

ABD VE RUS KULÜPLERİ DE İSTİYOR
İtalya'da gazeteler ve internet siteleri de Galatasaray&Eto'o flörtüne geniş yer veriyor. Özellikle ABD ve Rusya'dan teklifler alan 34 yaşındaki futbolcunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Sarı-Kırmızılılar'a transfer olmaya daha sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.

3.5 MİLYON EURO'DAN 2 YILLIK TEKLİF
Galatasaray yönetiminin menajeri aracılığı ile Eto'o'ya yıllık 3.5 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdiği ifade ediliyor. Başkan Ünal Aysal'ın takımda görmeyi çok istediği Kamerunlu yıldızla anlaşma sağlasa bile yeni teknik direktör belirlenmeden transfere son noktayı koymayacağı öğrenildi.

DROGBA'YA G.SARAY'I SORDU!
Menajeri aracılığıyla Galatasaray'la temasa geçen Samuel Eto'o bilgi toplamaya başladı. Kamerunlu yıldızın, çok yakın arkadaşı olan Drogba'dan Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgi aldığı belirtiliyor.

BEŞiKTAŞ DA İSTİYORDU
İlerlemiş yaşına rağmen birçok kulübün transfer listesinde yer alan Eto'o bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde yer almıştı. Fakat Siyah- Beyazlılar yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçmişti.