Portekiz'e 3 puan yetmedi!

2014 Dünya Kupası G Grubu maçında bu akşam Portekiz ile Gana karşı karşıya geldi. Mücadele Portekiz'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2014, 00:00 Güncelleme 26 Haziran 2014, 21:23
Portekiz’e 3 puan yetmedi!

İÇİNDEKİLER

Ronaldolu Portekiz, Brezilya'ya veda etti. Portekiz, son maçında Gana'yı 2-1 mağlup etmesine rağmen kendisiyle aynı puanda olan ABD'nin -3 averajla gerisinde kalarak evinin yolunu tuttu.

Karşılaşmanın ilk golünü Ganalı oyuncu kendi kalesine attı. 31. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Boye ters bir vuruş yapınca iki kale direğine de çarpan top ağlara gitti. Portekiz 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0'lık Portekiz üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda beraberlik geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta Gana, 57. dakikada beraberliği yakaladı. Asamoah'nın sol kanttan ortasında arka direkte bulunan Gyan'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. (1-1) Fakat ikinci yarının sonlarına doğru Portekiz öne geçmeyi başardı.

80. dakikada kaleci Beto'nun uzaklaştırdığı topu ceza sahası içinde kontrol eden Ronaldo, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. (2-1) Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 2-1 Portekiz üstünlüğü ile sona erdi.