Bombalar bir bir patlıyor

Tuchel'i yeni sezonda takımın başına getirmeye karar veren G.Saray Alman hocayı yarın açıklayacak. Sarı-Kırmızılılar hoca sorununu çözdükten sonra listenin başındaki Olcan Adın ve Mevlüt Erdinç için kulüpleriyle görüşme yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2014 Güncelleme 24 Haziran 2014, 01:46
Bombalar bir bir patlıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray için hareketli bir hafta başlıyor... Uzun süre basketbolda Fenerbahçe ile yaşadığı kriz nedeniyle transferde sessiz kalan Sarı-Kırmızılılar bu hafta teknik direktör sorununu çözüp bombaları bir bir patlatmayı planlıyor. Teknik direktör sorununu Thomas Tuchel'le anlaşarak çözen Galatasaray Yönetimi'nin Alman hocayı yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra açıklaması bekleniyor. Başkan Ünal Aysal İstanbul dışında olduğu için bugün yapılması gereken yönetim kurulu toplantısı yarına ertelendi.

2 FUTBOLCU İÇİN TÜM OLANAKLAR ZORLANACAK
Thomas Tuchel'in açıklanmasından sonra Galatasaray hedefindeki iki isim olan Olcan Adın ve Mevlüt Erdinç'i bitirmek için dev bir harekat başlatacak. Sarı- Kırmızılı yönetim 2 Türk yıldızı Galatasaray'a kazandırmak için tüm olanakları seferber edecek. Olcan Adın için Trabzonspor'a son olarak 2.5 milyon Euro bonservis bedeli öneren Galatasaray, Bordo-Mavili kulüple detayları görüşecek.

ST.ETIENNE İLE PAZARLIK MASASINA OTURULACAK
Galatasaray Mevlüt Erdinç için de girişimlerine hız verecek. Fransız kulübü Saint Etienne ile masaya oturacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim bu transfere de son noktayı koymayı hedefliyor. Mevlüt'ün Galatasaray'ı çok istemesi nedeniyle St.Etienne kulübünün bu transferde gereken kolaylığı sağlaması bekleniyor. G.Saray Olcan ve Mevlüt'ü bitirerek şov yapmayı hedefliyor.