Galatasaray'ın Shaqiri aşkı!

İki sezon önce Basel forması giyerken Galatasaray yerine Bayern Münih'e gitmeyi tercih eden Kosova asıllı İsviçreli yıldız Shaqiri menajeri aracılığıyla sarı-kırmızılılara haber gönderdi.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2014, 00:00 Güncelleme 25 Mayıs 2014, 21:06
Galatasaray’ın Shaqiri aşkı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Xherdan Shaqiri aşkı yeniden alevlendi. Geçtiğimiz sezon en büyük sıkıntıyı kanatlarda yaşayan sarı-kırmızılı ekip Ambrabat, Aydın, Hayrovic ve Bruma gibi isimlerden istediği verimi bir türlü alamadı.

ÖNCELİK KANAT OYUCUSU

Teknik Direktör Mancini'nin isteği doğrultusunda bu sezon transferde en büyük önceliği kanat mevkisine veren Galatasaray'da hedef tekrar Bayern forması giyen Shaqiri.

Guardiola'nın takımın başına geçmesinden sonra bu sezon istediği forma şansını pek fazla bulamayan Shaqiri gelecek sezon daha fazla oynayabileceği bir takıma transfer olmak istiyor.



MENAJERİ TAVSİYE ETTİ!

Avrupa'da söz sahibi bir ekipte forma giymek isteyen Shaqiri menajerleri aracılığıyla Galatasaray'a tavsiye edildi. Galatasaraylı yetkililer de bu teklife olumlu gözle bakarken yıllık ücrette istedikleri rakamda anlaşmaları halinde bu transferin gerçekleşebileceğini dile getirdiler.

LİVERPOOL DA İSTİYOR

Bu sezon Bayern Münih'te az süre alması sebebiyle mutsuz olan Shaqiri'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Liverpool'un da transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Shaqiri için en istekli kulüp Galatasaray gözüküyor.



BAYERN ZORLUK ÇIKARMAZ!

Dış basında yer alan haberlerde, Bayern Münih'in 15 milyon euroluk bir bonservisi ücreti belirlediği Xherdan Shaqiri'ye gitmesi konusunda zorluk çıkarmayacağı hatta bonservisi mevzusunda bazı kolaylıklar da sağlayabileceği dile getirildi.